weddenbonus nieuws

Gokken op PSV Rostov – Nu PSV @ 7.00 en Rostov @ 17.00!

Vanavond staat om 20.45u het laatste groepsduel van PSV in de Champions League Poule Fase op het programma. Overwintering in de Champions League is niet meer mogelijk maar bij winst verzekerd PSV zich wel van Europa League plaatsing. 888Sport grijpt deze wedstrijd aan om nieuwe Nederlandse klanten te laten wedden met extreem verhoogde odds. Wedden op een winstpartij van PSV doe jij met een odd van 7.00 en winst Rostov is genoteerd tegen een 17.00 odd. Wij bekijken deze actie en schreven een PSV Rostov Voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik op PSV @ 7.00 of Rostov @ 17.00?

  • Meld je aan bij 888Sport via een van de Bonus Banners in dit artikel.
  • Stort € 10(+) met iDeal of een andere Geld Storten Wedden methode.
  • Plaats een pre-match bet op winst PSV @ 1.62 of winst Rostov @ 5.40.
  • Gewonnen? 888Sport zet de odds om in 7.00 voor PSV en 17.00 (Ros).
  • Ontvang hierna je inzet en reguliere winst + extra winst in Free Bets.
  • Gebruik je Gratis Weddenschappen binnen 7 dagen en win nog meer!
  • Een ongekende Champions League Bonus, klik onderstaand en zet in.

 

Wedden op Crystal Palace Manchester United

© 888Sport

PSV – FK Rostov Voorbeschouwing

Met 15 uit 5 gaat Atletico aan kop in Groep D, Bayern volgt met 9 punten terwijl Rostov 3e staat met 4 punten en PSV 4e met 1 punt. Dit betekent dat met 1 duel te gaan zowel PSV als Rostov enkel nog 3e kunnen worden en hiermee Europa League voetbal veilig stellen. Doordat PSV met 2-2 gelijkspeelde in Rostov weet het dat het bij winst verzekerd is van de 3e plek. Het weet echter ook dat Rostov een geduchte tegenstander is. Uit verloor het pas in blessuretijd bij Atletico en thuis wist het elk van de 3 ploegen lastig te maken. In de competitie gaat het echter niet bijzonder goed met een 7e plek en 25 uit 17. Uit wist het zelfs pas 2 punten uit 8 duels te halen. PSV is, zeker in de Champions League, thuis doorgaans erg sterk en moet zien het thuisvoordeel dan ook te benutten. Dit ondanks de matige periode waarin het nu verkeert. Het zal het wel moeten stellen zonder Hendrix, Willems, Guardado en Locadia. Een aderlating die PSV alsnog te boven kan komen? Jij voorspelt het bij 888Sport met geweldige odds. Klik op bovenstaande of onderstaande banner, zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Barca - Real met odds van 8.00 en 15.00!
volgend artikel
Gokken op Feyenoord Fenerbahce Promotie - € 30 Gratis!