weddenbonus nieuws

Wedden op PSV, Ajax & Feyenoord : € 50 voor jou

Na de interland break starten de nationale competities weer op. In Nederland staan er niet echt top affiches op het programma, maar we hebben drie interessante wedstrijden uitgepikt waar je kan op wedden. Dit zijn PSV Emmen, Heerenveen Ajax en Feyenoord Zwolle. De combinatie van deze drie wedstrijden voldoet perfect aan de minimale voorwaarden van Mr Green om 2 Free Bets van elk € 25 in de wacht te slepen. We leggen je hieronder uit, wat je dient te doen om deze van deze actie te genieten.

Wedden op PSV, Ajax en Feyenoord : + €50

  • Maak een account aan bij Mr Green door hier op de banner te klikken.
  • Enkel Nederlanders kunnen zich hier inschrijven.
  • Storten kan je doen via iDeal, Visa, MasterCard, Skrill of een andere optie.
  • Plaats een eerste weddenschap met min 1.80 odd en min 20 euro inzet.
  • Ongeacht het resultaat krijg je dan 2x 25 euro aan Free Bets.
  • Free Bets moet je binnen de 7 dagen gebruiken anders zijn ze niet meer geldig.
  • Bij de Free Bets gelden de minimale odds van 1.80 ook.
  • Enkel de winst uit de Free Bets, zijn voor jou.

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

Mr Green welkomstbonus : 2 Free bets van € 25

Om deze Mr Green bonus in de wacht te slepen is er een belangrijke voorwaarde en dat is de minimale notering van 1.80 te respecteren. Je kan dit doen door een enkelvoudige bet te plaatsen op bijvoorbeeld Vitesse. Zij spelen uit tegen Excelsior Rotterdam en krijgen een notering van 1.85 voor winst. Maar je kan de 1.80 minimale quoteringen ook krijgen door een combinatie weddenschap te plaatsen. PSV speelt thuis tegen FC Emmen en krijgt een lage notering van 1.11, Ajax gaat op bezoek bij Heerenveen en krijgt de odd van 1.29, terwijl Feyenoord op zondag PEC Zwolle ontvangt met notering 1.26. Deze drie odds samen leveren je net 1.80 op. Als je bet winnend is, krijg je 36.08 euro van de winnende bet en 50 euro dankzij de 2 Mr Green Free Bets. Deze Voetbal Bet is zeker de moeite waard.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Krijg tot € 50 terug als Higuain scoort
volgend artikel
Wed op Ajax Benfica en pak € 50