weddenbonus nieuws

PSV – Basel quoteringen in de Champions League voorronde

Het seizoen is nog niet begonnen en PSV krijgt op dinsdag al meteen één van de belangrijkste matchen van het jaar. Het Zwitserse Basel is bijna elk jaar van de partij in de Champions League groepsfase en is dus zeker een moeilijke opdracht. De eerste wedstrijd wordt thuis op PSV gespeeld, en wil de club van Eindhoven zich kwalificeren kan het dus maar best winnen. We gaan verder in over de kansen van PSV zowel en bieden een mooie exclusieve 24Bettle bonus aan!

 

Wedden op PSV – FC Basel

Het seizoen kan voor ons niet snel genoeg beginnen, dus deze wedstrijd komt ook op een perfect moment. We zagen allicht wel liever een zwakkere tegenstander voor PSV dan de sterke Zwitsers, maar wedden op PSV – Basel is voor ons prima. En dat kan je ook perfect doen via onze lijst met de beste bookmakers Nederland. PSV werkt momenteel nog hard aan de heropbouw van hun ploeg na het verlies van sterkhouder De Jong.

 

Het is dus een slecht moment voor een match van zoveel belang, zeker als je weet dat ze in Eindhoven veel ambities hebben om in de CL groepsfase te geraken. Het wordt dus alles op alles in de eerste wedstrijd van deze kwalificatie strijd. Basel heeft zelf nog wat goed te maken van vorig seizoen. Normaal gezien zijn ze altijd van de partij in de UEFA Champions League maar jammer genoeg verloren ze vorig jaar hun CL voorrondes, waarna ze ook eens de UEFA kwalificaties verloren.

 

Odds PSV – Basel met exclusieve € 120 bonus

Voor de thuismatch in Eindhoven zijn de quoteringen PSV – Basel zeker in het voordeel van de Nederlandse ploeg. Wil je gokken op PSV – Basel dan kan je genieten van 1.80 odds voor winst PSV. Thuiswinst is dus hoogst belangrijk indien PSV kans wil maken om zich te kwalificeren voor de Champions League. Een overwinning in Zwitserland is natuurlijk een heel pak moeilijker. Veel gemakkelijker is de onderstaande promotie van 24Bettle!

 

 

Odds PSV - Basel in de 2de kwalificatieronde Champions League
© 24Bettle

 

 

Deze wedstrijd is ook een geweldige mogelijkheid om de € 120 exclusieve stortingsbonus van 24Bettle te pakken. Deze bookmaker is misschien minder bekend voor jou, maar dat betekent niet dat ze geen fantastische bonus hebben. Nog beter is dat je zelfs € 5 gratis zonder storten krijgt simpelweg door je aan te melden via onze exclusieve link. De welkomstbonus zelf heeft zoals altijd natuurlijk wel enkele voorwaarden nog.

  • 5x bonus en stortingsbedrag rond spelen
  • Enkel quoteringen van 1.80 of meer tellen mee
  • Je krijgt 30 dagen totaal de tijd om hem rond te spelen
  • Moest je voor het rondspelen vroegtijdig willen uitcashen dan is dit zelfs mogelijk, maar natuurlijk is de uitbetaling gebaseerd op hoeveel je al hebt rondgespeeld

 

Mis dinsdagavond zeker niet deze fantastische wedstrijd. Wordt dit jaar weer een geweldig Europees jaar voor het Nederlands voetbal? Kan PSV de prestaties van Ajax van vorig jaar herhalen? De match van dinsdag biedt ons al meteen een klein antwoord op deze vragen, dus kijk zeker! Vergeet ook je 24Bettle bonus niet, wat je via onderstaande link kan ontvangen. Registreer dus vandaag voor je €5 gratis bonus zowel als de welkomstbonus via onze exclusieve deal.

 

 

 

Over de auteur

vorig artikel
Supercup Belgie: Racing Genk speelt tegen KV Mechelen met Super odds
volgend artikel
Real Madrid - Arsenal: ICC promo met verhoogde winst + risicoloze weddenschap tot € 30