weddenbonus nieuws

De halve finale tussen PSG en Manchester City

Op woensdag staat in Parc des Princes de tweede halve finale te wachten. We verwachten een topwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Manchester City en hebben bovendien goede odds gevonden.

 

Gaat het dit jaar wel lukken voor PSG?

Vorig jaar leek vrijwel alles op zijn plaats te vallen. Eindelijk hadden de Parijzenaars de Champions League trofee binnen handbereik. Bayern München was in de finale dan toch te sterk en dit jaar kwam er revanche. Bayern werd in de kwartfinales verslagen en daarom staat nu Manchester City op het programma als laatste horde voor een CL finale. Toch was het dit weekend schrikken toen Mbappé na 87 minuten tegen Metz hinkelend van het veld ging. Er werd gevreesd voor een vervelende blessure maar het leek mee te vallen. Normaalgesproken moet Mbappé fit genoeg zijn om op woensdag avond de hele match mee te spelen. Hetzelfde geldt voor Marquinhos die tegen Metz uit voorzorg op de bank bleef. De meeste blessures bij PSG lijken mee te vallen en daarom lijkt Pochettino direct met zijn beste elf namen te kunnen gaan beginnen. Ze zullen wel moeten want Manchester City is niet de minste naam. We gaan eens kijken hoe de ploeg van Pep Guardiola er voor staat en daarna zullen we bij de bet sites op zoek gaan naar de beste odds.

 

Manchester City vol vertrouwen naar Parijs

Na een mooie overwinning op zondag tegen de Spurs en de winst tegen Dortmund nog vers in het geheugen, blaakt de ploeg van Pep Guardiola van het vertrouwen. City, eerste in de Premier League met een straatlengte voorsprong op Manchester United van maar liefst 10 punten. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen in de Premier League en daarom kunnen we er wel van uit gaan dat City kampioen wordt. Afgelopen zondag werd de EFL Cup al gewonnen en nu kan dus de eerste stap naar de Champions League finale worden genomen. Kevin de Bruyne lijkt van de partij te zijn en dat is een opluchting voor Guardiola, er stonden namelijk wat vraagtekens achter zijn naam. We verwachten woensdag dus twee ploegen op volle oorlogssterkte die op zoek gaan naar een plek in de finale. Wedden op voetbal was nog nooit zo spannend! Laten we snel de odds erbij pakken.

 

wedden op psg - manchester city odds 28-04-2021

© Unibet

 

 

De beste odds vind je bij Unibet

Van de bookmakers België is het Unibet dat de beste odds heeft. We zien bij deze bookmaker dat Manchester City de favoriet is maar dat je alsnog ruim je inzet kunt verdubbelen bij deze bookie. Wedden op City geeft je 2.17 terwijl je voor een thuisoverwinning van PSG 3.30 krijgt. Een gelijkspel staat het hoogste met 3.85. Mooie odds bij een schitterende wedstrijd voor de voetballiefhebber. Welke ploeg gaat er winnen op woensdagavond? Via de link hieronder profiteer je direct van de beste odds.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Boksen: Denzel Bentley tegen Felix Cash
volgend artikel
Wedden op Real Madrid - Chelsea 28-04-2021