Voor het Wedden op WK Darts 2022 lees je ons nieuw artikel hier. Weldra vind je nog meer info over PDC darts 2022 specifieke wedstrijden op onze nieuws pagina.

Nu Geld inzetten op Premier League 2019 met Premier League Darts Bonus en Bookmakers Premier League Darts Overzicht voor jou! Allereerst geven we jou de beste bookmaker voor darts weddenschappen (tegelijkertijd met de beste quoteringen) en vervolgens de bookmaker met de beste bonus voor darts weddenschappen. Erna zijn er zelfs enkele opties waarbij je kunt Gokken op Premier League of Darts zonder storting! Ten slotte geven we je ook nog alle benodigde algemene informatie over de Premier League of Darts.

Premier League Darts Unibet

Beste BE Bookmaker voor je PDC Premier League Darts Weddenschappen

  • Bet777 – Deze Bookmaker accepteert Belgische klanten en heeft een groot aanbod aan darts weddenschappen. Tegelijkertijd heeft het ook goede quoteringen en geeft het je de mogelijkheid om te storten met o.a. iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, PaySafeCard, Skrill en Neteller. De website is geheel Nederlandstalig en er zijn tal van promoties. Als je je nu aanmeldt krijg je ook nog eens een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 200!

Ben je benieuwd naar andere goede Bookmakers? Bekijk Beste Bookmakers Nederland of Beste Bookmakers Belgie.

Beste Welkomstbonus voor je Premier League Darts Wedden (Belgie)

  • BetFIRST – Ook BetFIRST accepteert Belgische klanten en deed dit direct met een prachtige bonus. Je kon namelijk een eerste weddenschap plaatsen met een inzet tot € 100 en als je deze verliest, ontvang je je gehele inzet terug! Je hoeft erna deze inzet maar 1x opnieuw in te zetten op een 1.20(+) odd en kunt erna reeds uitbetalen. Ook bij BetFIRST kun je storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, PaySafeCard, Skrill, Neteller en nu zelfs ook met PayPal!

Ben je benieuwd naar andere goede Welkomstbonussen? Bekijk ons Bookmaker Bonus Overzicht!

Gratis Wedden op Premier League Darts

Wellicht dat je nieuw bent met wedden op sport of gewoonweg gratis wil wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres want door exclusieve deals met verschillende bookmakers kunnen we jou verschillende bonussen zonder storting presenteren. Ga nu naar ons Gratis Wedden Zonder Storting overzicht en benut ze allemaal!

Gokken op Premier League Darts

Premier League of Darts 2019 Informatie

Naast bovenstaande informatie die gericht is op het wedden op de Premier League of Darts geven we je ook graag wat algemene informatie over het toernooi, de deelnemers en het speelschema. Deze informatie vind je onderstaand allemaal terug!

Premier League of Darts 2019 Info

Ook dit jaar verschijnen er weer 10 spelers op het toneel in de Premier League of Darts dat elke donderdag gespeeld wordt van 1 februari 2018 tot en met 17 mei 2018. Uiteraard zijn Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld van de partij. Ook de bekende gezichten Peter Wright en Gary Anderson doen mee. Door het stoppen van Phil Taylor en een zwak 2017 van o.a. Klaassen, Chisnall, Wade en Lewis kwamen er verschillende plekken vrij. Deze plekken worden ingevuld door kersvers wereldkampioen Cross, de Engelsmannen Gurney en Smith, debutanten Suljovic en Price, en last but not last de Australiër Whitlock.

Allereerst spelen in de eerste 9 rondes alle spelers 1 keer tegen elkaar waarna. Op Judgement Night (9e ronde) vallen de 2 laagst gekwalificeerde spelers af. De overige spelers spelen erna nog 7 wedstrijden waarna de top 4 uiteindelijk een finale avond afwerkt. Wekelijks wordt gespeeld om de best of 12 legs. Een gelijkspel levert 1 punt op en een overwinning 2 punten.