weddenbonus nieuws

Inzetten Portugal Spanje en krijg €10 gratis

De topaffiche van de eerste speeldag is voor velen Portugal Spanje. In groep B heb je ook nog Marokko en Iran, en verwacht wordt dat Spanje en Portugal wel doorstoten naar de volgende ronde. In dit onderling duel zal beslecht worden wie op 1 en 2 zal eindigen. Betser heeft een welkomstpromotie voor nieuwe Nederlandse spelers en dit is een €10 cash bonus. Deze actie lichten we hier toe plus een korte voorbeschouwing op Portugal Spanje.

 

Betser: €10 als cadeau

  • Klik op de Betserbanner of foto en registreer je account.
  • Stort vervolgens min €20 via iDeal, Visa, Mastercard, Neteller of Skrill.
  • Plaats een weddenschap van min €20 op een evenement.
  • Er gelden geen restricties of minimum odds.
  • Je ontvangt na de bet, een €10 cash bonus.
  • Ook hier zijn geen rondspeel voorwaarden meer.

Deze Betser bonus is een mooie Bookmaker Bonus, omdat je geen voorwaarden hebt om de bonus te laten uitbetalen. Je ontvangt de 10 euro onmiddellijk als cash geld. Je kan ermee verder spelen of je kan het laten uitbetalen. Aan jou de keuze!

 

gokken Portugal Spanje
© Betser

 

Voorbeschouwing Portugal Spanje

Spanje is de grote favoriet in dit duel, en krijgt door de bookmakers WK 2018 een notering van 1.95. In maart haalden de Spanjaarden nog zwaar uit, door Argentinië te kloppen met 6-1. Daarna volgden een 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland en werd nipt gewonnen van Tunesië 0-1. Europees kampioen Portugal van zijn kant haalden twee gelijke spelen tegen België en Tunesië en een nederlaag tegen Nederland. Voor deze wedstrijd kunnen ze wel weer een beroep doen op Cristiano Ronaldo, maar de Bookmakers Nederland geven slechts een odd van 4.60 voor een Portuguese overwinning. Meer dan 2,5 doelpunten leveren je dan weer een odd op van 2.40. We verwachten dat Spanje deze wedstrijd zal winnen en dat het een heel open wedstrijd zal worden. Wed voor minstens 20 euro op je favoriete ploeg en krijg er gratis 10 euro bij dankzij Betser.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten op Marokko Iran : 200% tot €100
volgend artikel
Inzetten op Mexico Duitsland en krijg €150!