weddenbonus nieuws

Nu 50% Bet777 inzet terug bij Portugal – België wedden!

Speciaal voor het vriendschappelijke duel tussen Portugal en België van dinsdag 29/3/2016 om 20.45u heeft Bet777 een promotie gelanceerd. Verlies jij je weddenschap en vindt 1 of meerdere van de 4 geschetste situaties plaats? Dan ontvang jij 50% van je inzet terug tot € 20! Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van € 200 gratis risicovrij wedden!

 

Wed op Portugal – België en ontvang tot 50% van je inzet terug!

Met de Bet777 4 Scenario Promotie geeft Bet777 50% van je inzet terug als 1 of meerdere van de door Bet777 gekozen scenario´s plaatsvindt. Bestaande klanten kunnen deelnemen aan deze promotie door zich aan te melden voor deze promotie via de Bet777 Portugal – België Promotie Pagina op de website van Bet777. Nieuwe klanten raden we aan eerst onderstaand verder te lezen over de Bet777 Welkomstbonus. Speel allereerst een pre-match weddenschap van minimaal € 5 met een quotering van 1.50 op hoger op dit duel. Als je weddenschap vervolgens verloren gaat en minimaal 1 van de 4 geschetste scenario´s plaatsvindt, ontvang je 50% van je inzet terug tot € 20. Een weddenschap van € 40 is daarbij dus ideaal om maximaal te profiteren. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 3x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger om vrij te spelen. De 3 scenario´s zijn:

  • Er wordt een doelpunt gescoord in de laatste 5 minuten.
  • Een speler ontvangt een rode kaart gedurende de wedstrijd.
  • Portugal wint en België scoort niet.
  • Romelu Lukaku scoort exact 4 doelpunten dit duel.

 

Bet777 Portugal - Belgie Wedden
© Bet777

 

Wed als nieuwe klant € 200 risicovrij met Bet777 Welkomstbonus!

Bet777 is een zeer geschikte bookmaker voor Nederlandse en Belgische wedders. Niet alleen omdat de site Nederlandstalig is en het wedaanbod groot maar zeer zeker ook door de aangeboden welkomstbonus. Met de Bet777 Bonus betaalt Bet777 als je je eerste weddenschap verliest je inzet tot € 100 terug! Ook ontvang je op de eerste weddenschap na je tweede storting je inzet tot € 100 terug als deze verloren gaat. In dat geval hoef je je terug ontvangen bedrag slechts 3x rond te spelen op quoteringen van 1.70 of hoger. Nieuwe klanten kunnen zich direct aanmelden via onderstaande ´claim de bonus´ button om zich te registeren voor de € 200 gratis wedden. De promotie voor het duel Portugal – België is niet combineerbaar met je € 200 gratis welkomstbonus. We raden dan aan om ook eerst van welkomstbonus te profiteren.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Special: Wed nu bij Betsson 10 euro geheel risicovrij!
volgend artikel
Aanrader: Wedden met € 240 gratis 24Bettle Stortingsbonus!