weddenbonus nieuws

Play-offs toernooi bij Circus.be met grote prijzen

De play-offs zijn gestart en bookmaker Circus.be organiseert een groot toernooi waarbij je cash prijzen en reis cheques kan winnen. Wed op alle wedstrijden van alle sporten en als je wint verdien je punten, wie de meeste punten wint krijgt de hoofdprijs. Deelname aan het toernooi is helemaal gratis, dus waar wacht je op?


Circus wed toernooi promo
© by Circus.be


De prijzen van het play-offs toernooi

In totaal geeft Circus.be 60.000 euro aan prijzen weg. Deze komen in de vorm van cash geld en reis cheques. Je kan bijvoorbeeld VIP reizen winnen naar een wedstrijd van Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United en meer. Je kan er ook voor kiezen om de finale van de Tour de France vanaf de officiële Elysée-tribune te bekijken, een dagje Wimbledon te doen of naar een Formule 1 race te gaan.

Voorwaarden voor het wed toernooi van Circus.be

Alleen enkelvoudige en meervoudige weddenschappen tellen mee voor het toernooi, systeem weddenschappen tellen niet. De punten die je verdiend zijn gebaseerd op de nettowinst van je weddenschappen. De maximale inzet per wed ticket is 50 euro, als je meer dan 50 euro inzet, dan telt dat wed ticket niet mee voor het toernooi. Zorg dat je je eerst aanmeldt voor het toernooi en dat de aanmelding bevestigd is voordat je inzet.

Verder kan je spelen op alle sporten en alle evenementen, dus daar zijn geen restricties.

Circus wed bonus voor nieuwe spelers

Nieuwe spelers kunnen zich ook meteen inschrijven voor dit toernooi, dus maak snel een account aan en speel mee. De eerste storting bonus van Circus is een erg goede, want je kan dik 250 euro bonus krijgen en je eerste storting is vervolgens niet aan allerlei rondspeelvoorwaarden verbonden. Alleen het bonus geld moet je rondspelen en dat is bij de meeste andere bookmaker bonussen niet het geval!

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op Nederland en België bij Circus.be
volgend artikel
BetRedKings cashback voor al je verloren sportweddenschappen