weddenbonus nieuws

Jupiler Pro League: Anderlecht – Antwerp – pak € 120

Ook deze week zijn de Play-Offs weer bezig in de Jupiler Pro League in België. Anderlecht speelt tegen Antwerp en beide ploegen zijn niet bijzonder goed begonnen aan PO1. Anderlecht heeft uit de eerste beide wedstrijden nog geen punt gehaald. Antwerp won de eerste wedstrijd, maar haalde geen punt uit de tweede. En deze zondag spelen zij dus tegen elkaar. Daarvoor zijn er bijzonder leuke quoteringen voor je bij een van de PayPal bookmakers, Bwin. Voor nieuwe klanten zijn er ook nog tot € 120 beschikbaar als stortingsbonus. En de aanbieder laat je ook winnen met je mobiele sportweddenschappen. Wij beginnen met de presentatie van de bonus en gaan daarna door met de app en de quoteringen.
 

Bwin welkomstbonus: Pak € 120 voor je storting

Indien je nog geen account bij deze bookmaker hebt, dan is er een fantastisch aanbod. Voor alle Belgische klanten is er een stortingsbonus met een maximum bedrag van € 120. Enkele stappen scheiden je nu nog van je bonus. Klik op de button beneden om naar de site van de bookmaker te gaan. In het hoofdmenu klik je op ‘registreer nu’ en volg je de stappen van Bwin. Zodra je account klaar is wordt het tijd voor de eerste storting. Voor een storting van minstens € 10 ontvang je 100% van je bedrag als bonus.
 
Voordat de Bwin bonus kan worden gebruikt, moet je hem nog vrijspelen. Zowel het storting- alsook het bonusbedrag moeten 3 keer worden rondgespeeld. Daarvoor bestaat er een minimale quotering van 1.40. Aan deze bonuscondities moet er binnen de 90 dagen worden voldaan. De 90 dagen zijn een bijzonder lange tijd en met 1.40 is de minimale quotering bijzonder laag. Schrijf dus nu je account in, stort een eerste keer en pak tot € 120 bij Bwin!
 

De vorm van Anderlecht en Antwerp voor de wedstrijd bij Bwin
© Bwin

 

Odds voor Anderlecht – Antwerp en mobiele app Bwin

Voor Anderlecht tegen Antwerp vind je meer dan 100 verschillende weddenschappen bij de bookmaker. Hierbij is Anderlecht de favoriet met een relatief hoge quotering van 2.15. Ook voor Antwerp is de quotering hoog – bij winst ontvang je 3.40 keer je inzet. Dezelfde odds wachten er op je in het geval van een gelijkspel. Natuurlijk zijn deze weddenschappen ook beschikbaar via de Bwin App. Deze kun je via de homepage downloaden voor iPhone en iPad of voor Android. Het is dus ook mogelijk om mobiel te wedden op deze wedstrijd. Bijvoorbeeld op een remonte van Anderlecht in de tweede helft met odds van 26.00. Gebeurt dit scenario met Antwerp, dan zijn er zelfs odds van 34.00. Wed nu mobiel op Anderlecht – Antwerp en de Play-Offs bij Bwin!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Topduel Bundesliga tussen Bayern en Dortmund met € 5 gratis
volgend artikel
Topwedstrijd Spurs-City met € 50 free bet bij Leovegas