bet365 nieuws

Wedden op de PDC World Darts Championship

#Ad – De PDC World Darts Championship is al een week bezig en er blijven steeds minder spelers over. Wie gaat het toernooi winnen en waar kun je de aankomende dagen op wedden?

De actie gaat verder op 27 december

Tijdens kerst wordt er niet gedart, maar op 27 december staan er gelijk zes wedstrijden op het programma. Tussen de darters staan er wat Nederlanders en Belgen en Dirk van Duijvenbode is de eerste die op maandag aftrapt. Hij neemt het op tegen Ross Smith, de nummer 34 van de wereld. Van Duiijvenbode is zelf 17e van de wereld en ook favoriet in onze ogen. De odds staan overigens gelijk. Voor een overwinning van een van beide darters staan op 1.90. Direct na de match tussen Smith en Van Duijvenbode komt Michael Smith op het podium om tegen William O’Connor te spelen. Daar is Smith favoriet met 1.33 tegenover  over 3.40 voor O’Connor. 

Ook Vincent van der Voort komt in actie. Hij moet het gelijk op nemen tegen een van de toppers en outsiders voor de toernooiwinst. James Wade is namelijk de tegenstander van Fast Vinny. Bijna vanzelfsprekend is Wade favoriet ten opzichte van Van der Voort. Dat betekent dat je 2.37 voor Van der Voort kunt pakken. Voor Wade krijg je 1.57. Ook Kim Huybrechts neemt het op tegen een favoriet. Dat is namelijk niemand minder dan Gerwyn Price. Deze Price wordt gezien als de kanshebber om het toernooi op zijn naam te schrijven. Voor Gerwyn Price staan de odds op 1.20. Kim Huybrechts lijkt niet zoveel kans te maken. Voor Huybrechts krijg je dan ook 4.50. Wedden op WK darts gaat dus gewoon verder vanaf 27 december.

Michael van Gerwen komt in actie op 28 december

Op dinsdag 28 december staat er nog een flinke waslijst aan wereldtoppers voor je klaar. Mervyn King, Rob Cross, Peter Wright en Michael van Gerwen. Van Gerwen kent een lastig jaar en won nog geen enkel groot toernooi. Om 2022 goed te beginnen zou de Nederlander natuurlijk de World Darts Championship op zijn naam willen schrijven Van Gerwen behoort tot een van de favorieten van het toernooi. Van Gerwen neemt het op tegen Chris Dobey. In die wedstrijd verwachten de bookmakers wel dat Van Gerwen gaat winnen. Je krijgt voor winst van Van Gewern namelijk 1.22 en voor Chris Dobey 4.33. Dat toont de verschillen dus wel aan. Het mooie is dat je bij deze odds ook nog een lekkere Bet365 bonus kunt pakken. Dat is namelijk een wedkrediet tot wel € 100. Speel je liever op outrights en wil je dan ook de winnaar van het toernooi voorspellen? Dan zetten we de topfavorieten en hun odds even voor je op een rijtje.

Bet365 odds PDC World Darts Championship
©Bet365 -24/12/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie zijn de favorieten voor de PDC World Darts Championship

Er zijn een aantal topfavorieten bij de bookmakers. Gewyn Price gaat aan de leiding met 4.50. Michael van Gerwen heeft een minder seizoen maar staat nog wel tweede met vijf keer je inzet. Jonny Clayton staat derde met zeven keer je inzet. Andere grote namen zijn Peter Wright en Michael Smith die in de top vijf staan. Het lijstje hierboven toont de grootste favorieten en de bijbehorende odds. Zoals je kunt zien komen de odds van Bet365. Meer informatie over die bookmaker lees je in onze uitgebreide bet365 review.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Brugse Derby: Cercle - Club Brugge
volgend artikel
De beste odds bij Leicester City - Liverpool