weddenbonus nieuws

Wint Engeland van Oekraïne in de kwartfinale van het EK?

Football is coming home, langzaam maar zeker lijkt Engeland zich op te maken voor de finale van het EK. Maar voor het zover is moet Engeland winnen van Oekraïne en staan ze nog tegenover Denemarken of Tsjechië. Dit is onze voorbeschouwing bij Oekraïne Engeland?

 

Oekraïne verslaat Zweden

Het was niet echt verwacht maar Oekraïne, onder leiding van Shevchenko, wist het EK van Zweden in de achtste finale te beëindigen. Oekraïne dat zich plaatste voor de achtste finale door een van de beste nummers drie te worden kwam op voorsprong tegen Zweden maar gaven de voorsprong weg door een goal van Emil Forsberg aan Zweedse kant. Er kwam een verlenging aan en heel Europa maakte zich op voor penalty’s. Maar toen was er plots Artem Dovbyk die de winnende goal binnen schoot in de 121e minuut. Zweden dat zich eindelijk eens plaatste voor een plek bij de laatste 16 kon de koffers pakken. Oekraïne kon feest vieren en mag het opnemen tegen Engeland. De enige keer dat Oekraïne uitkwam op was in 2006, toen verloren ze van Italië. Engeland zal torenhoog favoriet zijn bij de EK bookmakers maar heeft Oekraïne een kans? Tegen Nederland lieten ze ook al zien niet zomaar te buigen en ook de wilskracht tegen Zweden betaalde zich uit.

 

Engeland stuurt Duitsland naar huis

Wat een feest was het op Wembley dinsdagavond. 40.000 man die op de tribunes de ene klassieker na de andere zongen, Harry Kane die tot tranen geroerd was. It’s coming home, de Britse kranten staan er vol mee. Door te winnen van Duitsland werd er eindelijk revanche genomen op de Duitsers. In 1996 versloegen de Duitsers Engeland, ,maar ook op het Wk in Brazilië was het raak. De “spookgoal” van Lampard die de hele wereld zag, behalve de scheidsrechter, zorgde ervoor dat Duitsland doorging naar de halve finale van het WK en later de titel pakte. Een niet gegeven goal deed Engeland de das om en dat deed tot dinsdagmiddag nog altijd verschrikkelijk pijn. 

 

Bij Engeland is er een nieuwe generatie opgestaan.Raheem Sterling en Harry Kane leiden hun ploeg naar het succes. Gareth Southgate’s selectie is een mix van ervaring en jonge talenten zoals Saka en Mason Mount. Niemand lijkt de Engelsen te kunnen stoppen als we de tabloids moeten geloven. Wat zijn de odds bij de sport bonus bookmakers?

 

oekraine engeland odds
© Betway

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Op zaterdagavond om negen uur vindt de laatste kwartfinale plaats. Engeland is niet alleen in eigen land torenhoog favoriet. Wedden bij de bookmakers levert je 1.42 op. Voor winst van Oekraïne krijg je maar liefst 8.50 keer je inleg bij Betway. Een gelijkspel staat ook nog op 4.20. Oekraïne zal er alles aan doen om de winst te pakken, of dat realistisch is moet zaterdagavond blijken. Meer informatie over de bookmaker kun je lezen in onze Betway review en direct wedden met deze odds doe je via de link hieronder.

Meld je gratis aan bij Betway

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Zwitserland Spanje EK 2021 kwartfinale
volgend artikel
Wedden op Italië Spanje: halve finale Euro 2020