Nog meer bookmakers eruit in Nederland

Wij berichtten gisteren al, dat enkele bookmakers zich voorlopig uit de Nederlandse markt terug trekken en geen Nederlandse klanten meer accepteren. Vandaag komt daar een uitbreiding aan. Niet alleen Unibet en Betclic, maar ook Tipico en Bwin stoppen voorlopig hun activiteiten op de Nederlandse markt. Dit heeft ermee te doen, dat de bookmakers zich voorbereiden om vanaf volgend jaar een reguliere licentie voor de Nederlandse markt te hebben- het is dus niet alleen slecht nieuws voor jullie.

Bwin is een van de grootste bookmakers ter wereld.  De bookmaker met Oostenrijkse origine en een licentie uit Gibraltar was bekend voor zijn welkomstbonus, maar kwam ook vaak met fantastische promoties, zoals nu rond het WK. Vanaf nu worden er geen klanten uit Nederland meer aangenomen, maar op de Belgische markt heeft Bwin wel een licentie en blijft dus gewoon actief. Op de Belgische klanten wacht er dus nog altijd een bonus van 50 euro op de eerste storting, en zij kunnen daarnaast profiteren van de vele promoties met uitstekende quoteringen en grote bedragen, die te winnen zijn.

Bij Tipico zit het dan weer een beetje anders. De bookmaker stopt voor het moment ook zijn activiteiten op de Nederlandse markt en neemt geen nieuwe Nederlandse klanten meer. Echter heeft Tipico op dit moment ook nog geen licentie van de Kansspelcommissie voor de Belgische markt. Op dit moment worden echter wel Belgische klanten genomen.

De laatste dagen gebeurt er dus heel veel in de wereld van de bookmakers. Ook bet-at-home en bet365 stoppen hun activiteiten op de Nederlandse markt. Daarnaast zijn deze bookmakers ook niet beschikbaar voor Belgische klanten. Zo verliezen we dus binnen enkele dagen een heel aantal bookmakers voor Nederland. Het goede nieuws is echter, dat deze bookmakers met grote waarschijnlijkheid tegen volgend jaar terug komen met een licentie voor de Nederlandse weddenmarkt. Natuurlijk zullen we je meteen informeren als er nieuws is.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Unibet en Betclic eruit in Nederland
volgend artikel
Win nu met de Tour de France