weddenbonus nieuws

Nederlanders: Wed € 10 op Winst Nederland en Win € 46!

Het vertrouwen in het Nederlands Elftal is gedaald naar een dieptepunt maar de echte wedder laat nooit de mogelijkheid liggen om ´value´ te pakken. Door de 888Sport Welkomstactie van nieuwe klanten profiteer je nu van verdrievoudigde winst uit je eerste weddenschap, wat voor winst Nederland tegen Zweden een 4.60 odd oplevert! Lees nu meer over alle mogelijkheden.
 
Update: Wens je in te zetten op Nederland – Zweden van 10 oktober 2017? Klik dan op Wedden op Nederland Zweden en krijg € 20 gratis bij bookmaker Mr Green!

 

Hoe wed ik op Nederland met een 4.60 odd?

  • Meld je via een van de bonus banners op deze site aan bij 888Sport.
  • Maak een storting, bijv. met iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard.
  • Wed € 10 op winst Nederland @ 2.20 odd in het duel tegen Zweden.
  • Gewonnen? 888Sport verdriedubbelt de winst van € 12 naar € 36!
  • € 10 inzet + € 12 winst wordt direct uitbetaald. € 24 extra winst in Free Bets.
  • Zet je € 24 aan Free Bets binnen 7 dagen in en alle winst hieruit is voor jou!

 

888Sport Bonus © 888Sport

 

Geen vertrouwen in Nederland? Kies een ander duel!

De 888Sport Promotie voor nieuwe klanten is niet enkel geldig voor het duel Zweden – Nederland. Voor elk sportevenement kan jij deze Wedden Bonus benutten. In alle gevallen wordt bij een inzet van € 5 tot € 10 je uiteindelijke winst verdriedubbeld, dit tot een maximum van € 5.000! Je ontvang je reguliere winst direct uitbetaald en de extra winst in de vorm van Free Bets. Free Bets kun je binnen 7 dagen inzetten en alle winst is voorwaarden vrij. Klik onderstaand op de claim de bonus banner om direct je eerste weddenschap naar keuze te plaatsen. Wedden met iDeal is nu ook mogelijk en storten kan reeds vanaf € 10.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Belgen: Wed € 5 op Winst België en Win € 30!
volgend artikel
Manchester & Glasgow Derby Actie: Verviervoudigde odds!