Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op Nederland – Verenigde Staten met 100x je inleg bij Betcity

Oranje staat in de achtste finale nadat ze in groepshoofd van Poule A zijn geworden. Op zaterdag staat het duel met de Verenigde Staten op het programma. Bij Betcity krijg je bij deze wedstrijd maar liefst 100 keer je inzet als Nederland wint. 

100 keer je inleg als Nederland wint van de Verenigde Staten

Nederland won de laatste wedstrijd in groep A waardoor ze groepshoofd werden en het hierdoor moeten opnemen tegen de nummer twee van groep B. De Verenigde Staten werden tweede achter Engeland. Oranje speelt nu tegen de VS om een plek in de kwartfinale te bereiken. Nederland deed goede zaken en treft nu op papier een wat makkelijkere tegenstander. Bij Betcity kun je al weken lang wedden op Nederland en krijg je nu zelfs 100x je inzet als je wedt op een overwinning van Oranje.

Deze bonus is speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Om deze bonus te pakken, dien je je eerst aan te melden bij Betcity. Dat kun je doen door op een van de links op deze pagina te klikken. Het wedden op deze wedstrijd is extra interessant aangezien Oranje favoriet is bij de bookmakers om het duel tegen de Verenigde Staten te winnen. Je krijgt bij Betcity met de reguliere odds 1.86 voor een overwinning van Nederland. Door gebruik te maken van de Odds Boost krijg je dus ruim vijftig keer zoveel.

Betcity odds boost van 100x je inzet bij Nederland - Verengide Staten
© Beetcity – screenshot van 30-11-2022

Hoe pak je 100x je inzet bij Nederland – Verenigde Staten

Je krijgt de Betcity Odds Boost alleen als nieuwe speler. Daarvoor dien je je eerst aan te melden. Na het aanmelden kun je de odds boost in je account claimen. Hierna dient je € 20,00 of meer te storten. Vervolgens kun je de verhoogde odds vinden in je account en kun je maximaal € 1,00 inzetten op Nederland – Verenigde Staten.

Betcity Odds Boost Nederland  - Verenigde Staten
© Beetcity – screenshot van 30-11-2022

Lukt het Oranje om vervolgens de Verenigde Staten te verslaan? Dan krijg je binnen een mum van tijd € 100,00 in je account gestort. Die winst kun je vervolgens gebruiken voor andere weddenschappen op het WK of andere sporten. 

Veel verschillende bonussen bij Betcity tijdens het WK

Behalve deze Betcity welkomstbonus zijn er nog wel meer bonussen en promoties te vinden bij Betcity. Wil je dus niet wedden op Nederland – Verenigde Staten, maar pak je liever een andere bonus, dan is er genoeg te vinden bij deze bookmaker. Elke dag zijn er verschillende promoties te vinden zoals verhoogde quoteringen, free bets of een eigen Oranje outfit.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50x je inzet als Nederland van Qatar wint bij Circus!
volgend artikel
50x keer je inzet bij Jacks om te wedden op Nederland - Verenigde Staten