Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

50x je inzet als Nederland van Qatar wint bij Circus!

Wedden op het Nederlands elftal wordt met de speciale Circus promotie wel heel erg aantrekkelijk. Je krijgt namelijk 50x je inzet als Nederland Qatar verslaat!

50x je inleg bij Nederland – Qatar

Denk je dat Nederland wint van Qatar in de derde groepswedstrijd op het WK 2022? Dan is het tijd om snel een account bij Circus aan te maken. Als nieuwe speler kun je namelijk eenmalig gebruik maken van de Circus Super Odds en daarmee kun je dus 50 keer je inleg winnen. Dan moet Nederland natuurlijk wel winnen. Oranje is nog altijd groepshoofd in poule A maar heeft net zoveel punten als Ecuador. 

Odds van @50.00 voor een overwinning van Oranje op Qatar
© Circus – screenshot van 28-11-2022

Om door te gaan naar de laatste 16 van het WK, hoeven de mannen van Louis van Gaal alleen maar gelijk te spelen. Toch is het belangrijk om groepshoofd te worden, aangezien ze daarmee de nummer twee uit Groep B treffen en niet de koploper uit die groep. Na het gelijkspel tegen Ecuador was er een hoop kritiek op het Nederlands elftal en dat kunnen ze nu met één wedstrijd tegen Qatar goed maken. Niet alleen zou een overwinning goed zijn voor de moraal van de spelersgroep, ook zal de kritiek in de kiem gesmoord kunnen worden.

Hoe krijg je de CIrcus Super Odds?

De eerste stap om de Circus Super Odds te krijgen, is door een account bij Circus aan te maken. Vervolgens maak je een eerste storting op Circus.nl. Je hoeft slechts een tientje te storten om deze Circus welkomstbonus te claimen. Vervolgens kies je één van de Super Odds. Hier staat de wedstrijd Nederland – Qatar tussen met Nederland als matchwinner met een odd van 50.00. 

Je kunt kiezen welke boosted odd je pakt, dit hoeft dus niet per sé een wedstrijd van het Nederlands elftal te zijn. Nadat je jouw wedstrijd hebt geselecteerd, plaats je jouw inzet. Je kunt maximaal een euro inzetten. Na het bevestigen van deze weddenschap wordt de inzet direct van je saldo ingehouden. Wint Nederland vervolgens van Qatar? Dan wordt de winst direct aan je account toegevoegd.

Nog meer WK bonussen bij Circus

Natuurlijk is het fijn om direct met een mooie odds boost te beginnen, maar ook na deze bonus zijn er nog zat andere WK promoties om gebruik van te maken. Elke dag zijn er wel verhoogde quoteringen te vinden. Bij Nederland – Qatar is de odd voor een goal van Memphis Depay verhoogd van 3.75 naar 5.00 en krijg je bijvoorbeeld ook vijf keer je inleg als Frenkie de Jong een assist geeft. Een doelpunt van Cody Gakpo van buiten de 16 meter levert je zelfs 10 keer je inzet op. 

Daarnaast zijn er nog meer bonussen bij het wedden op Nederland. Behalve gratis weddenschappen en verhoogde odds is er ook een WK challenge waar je gratis aan mee kunt doen en cash prijzen kunt winnen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50x je inzet bij Nederland - Qatar met BetCity odds boost
volgend artikel
Wedden op Nederland - Verenigde Staten met 100x je inleg bij Betcity