Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

50x je inzet bij Nederland – Qatar met BetCity odds boost

Op dinsdag speelt Nederland tegen gastland Qatar in alweer de derde groepswedstrijd van het WK 2022. Om 16.00 uur treden de mannen van Louis van Gaal aan in het Al-Bayt Stadium. Speciaal voor deze laatste groepswedstrijd hebben we bij Betcity een mooie bonus gevonden waarmee je 50 keer je inzet krijgt bij winst van Nederland.

Wint Nederland van Qatar? Dan pak je 50x je inzet!

Nederland staat eerste in groep A met vier punten uit twee wedstrijden. Qatar zien we helemaal onderaan terug met geen enkel punt na twee nederlagen. Zowel tegen Senegal als Ecuador werd namelijk verloren. Er was na de wedstrijd tegen Ecuador een hoop kritiek op Oranje vanwege het vertoonde spel. Toch heeft het Nederlands elftal genoeg aan een gelijkspel tegen Qatar om zich bij de laatste 16 van het WK te plaatsen. 

Denk jij dat Nederland op dinsdag wint van Qatar? Pak dan de Betcity Odds Boost waarbij je 50x je inleg pakt! Wel kun je maximaal € 1,00 inzetten met deze promotie en kun je hier alleen gebruik van maken als nieuwe speler van Betcity met een minimum leeftijd van 24 jaar. Het Nederlands elftal is topfavoriet voor deze wedstrijd en daarom mag je deze Odds Boost echt niet laten liggen.

50x je inzet als Oranje Qatar verslaat
© Betcity – screenshot van 28-11-2022

Zo pak je de Odds Boost van 50.00 bij Nederland – Qatar

Je krijgt deze Betcity welkomstbonus alleen als nieuwe speler van Betcity, Daarom is het nodig om een nieuw account aan te maken, of zoals ze bij deze bookmaker zelf zeggen, een transfertje te maken. Na het aanmaken van je account kun je, mits je 24 jaar of ouder bent, de Odds Boost claimen bij de promoties in je profiel. Vervolgens hoef je alleen nog minimaal € 20,00 te storten. 

Nu jouw storting op je account staat kun je gelijk inzetten op winst van Nederland en daarbij dus 50 keer je inleg winnen. Dat is zeker niet slecht aangezien winst van Oranje bij Betcity op het moment van schrijven slechts 1.15 oplevert met de reguliere odd. Door op één van de knoppen op deze pagina te klikken, claim je deze promotie direct en pak je 50x je inzet als Oranje Qatar verslaat.

Pak 50x je inleg bij Nederland - Qatar met Betcity Odds Boost
© Betcity – screenshot van 28-11-2022

Nog meer WK promoties bij Betcity

Behalve de voornoemde welkomstbonus staan er nog veel meer geweldige bonussen voor je klaar. Bovendien zijn deze promoties echt niet alleen voor nieuwe spelers. Heb je al vaker bij Betcity gespeeld, dan kun je bijvoorbeeld free bets winnen om te wedden op Nederland, zie je regelmatig verhoogde quoteringen terug en kun je nog altijd een Oranje outfit scoren. Elke dag van het WK zijn er weer nieuwe bonussen te vinden bij Betcity.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
15 free bets bij Jack's Casino tijdens het WK
volgend artikel
50x je inzet als Nederland van Qatar wint bij Circus!