Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Win € 250 met € 3 inzet bij winst Oranje op Oostenrijk!

Je leest het goed, met een inzet van maar 3 euro kun je nu 250 euro winnen als Nederland haar laatste groepsduel van Oostenrijk wint. Hoe dit kan? Door te profiteren van de welkomstaanbiedingen van Circus, Jack’s en Unibet! Al klant? Geen probleem, er zijn ook voldoende andere mooie acties beschikbaar! Wij bespreken alle promoties en blikken vooruit op het duel Nederland-Oostenrijk.

Odds boosts voor nieuwe klanten Nederland-Oostenrijk

Profiteer nu van één of meerdere van onderstaande odds boosts voor nieuwe klanten. Klik simpelweg op ‘naar aanbieding’, doorloop het registratieproces, maak een passende storting, zet in en win! Alle acties zijn beschikbaar voor Nederlanders van 24 jaar of ouder.

Nederland-Oostenrijk: Stort €10(+) en wed €1 op winst Nederland @100.00!
Eindigt over
NL-OOS: Stort €20-€99 en wed €1 op NL @50.00 of stort €100(+) en wed €1 op NL @100.00!
Eindigt over
Nederland-Oostenrijk: Stort €5(+) en wed €1 op winst Nederland @50.00!
Eindigt over

Odds boosts acties toegelicht

Je kunt bij een bookmaker kiezen voor een reguliere free bet welkomstbonus of een verhoogde quoteringen actie. In het geval van de verhoogde quoteringen keuze kun je 1 euro inzetten tegen een enorm verhoogde odd van 50.00 of 100.00. Je winst is cash geld en niet aan bonusvoorwaarden verbonden. Onderstaand lichten wij per bookmaker toe hoe jij hun odds boost kunt claimen.

  • Circus: Bij Circus kun je profiteren van de Circus super odds acties door na je registratie bij het storten te kiezen voor de super odds actie. Je dient minimaal 10 euro te storten om in aanmerking te komen. Je kunt hierna naar de super odds sectie in het menu gaan en kiezen voor Nederland (of Oostenrijk) als winnaar. Je zult op je wedformulier zien dat er automatisch een odd van 100.00 staat en je maximale inzet 1 euro bedraagt. Mocht je meer willen inzetten dan kan dit via de reguliere markt tegen de reguliere odds.
  • Jacks: Ook de Jacks odds boost kun je selecteren bij het maken van een storting. Als je tussen de 20 en 99,99 euro stort, krijg je een odds boost van 50 euro, als je 100 euro of meer stort kun je van de 100.00 odds boost profiteren. In vergelijking met Circus (en Unibet) dien je dus meer te storten, maar je krijgt hier uiteraard een mooie odds boost voor terug. Als je op de 1×2 markt winst van Nederland selecteert, zie je op het wedformulier dat je de odds boost kunt gebruiken.
  • Unibet: Bij Unibet kun je in het registratieproces reeds selecteren dat je van de Unibet x50 Nederland-Oostenrijk promo gebruik wil maken. Erna volstaat een storting van 5 euro om ook de promotie te benutten. Ga simpelweg naar Nederland-Oostenrijk en selecteer winst Nederland bij de 1×2 markt en dan kun je 1 euro inzetten tegen een 50.00 odd. Alle winst is ook hier voorwaardenvrij voor jou!

Andere promoties Nederland Oostenrijk

Bovenstaande bookies bieden een odds boost voor nieuwe klanten, je kunt ook kiezen voor een van de andere betting sites die allemaal een free bet welkomstbonus bieden. Ook zijn er verschillende andere EK promoties rondom dit en andere duels. Een promotie die we graag extra toelichten is er één van Unibet. Iedereen die zich op de promotiepagine van Unibet aanmeldt voor de ‘EK ticket’ challenge kan meedoen voor het winnen van tickets + reis/verblijf voor de finale en cashprijzen. Het enige dat je dient de te doen is 5 euro of meer wedden op een zo hoog mogelijke odd. Degene met de hoogste odds winnen!

unibet ek 2024

Voorschouwing Nederland Oostenrijk Wedden

Na 2 gespeelde groepsduels gaat Nederland aan kop in groep B met 4 punten uit 2 duels en een doelsaldo van 2-1. Ook Frankrijk heeft 4 punten, enkel dan met een doelsaldo van 1-0. Oostenrijk heeft 3 punten en Polen heeft nog 0 punten. In het laatste groepsduel worden de wedstrijden Nederland – Oostenrijk en Frankrijk – Polen gelijktijdig gespeeld. Onderstaand de quoteringen.

Frankrijk is ruime favoriet tegen Polen en kan zomaar eens aan het doelsaldo gaan werken. Wij zien Frankrijk gemakkelijk winnen en concentreren ons dan ook op Nederland Oostenrijk betting. Oostenrijk bleek een zeer stugge tegenstander voor Frankrijk en was Polen relatief gemakkelijk de baas. We schatten ze zeker niet hoger in dan Nederland, maar ook niet minder. Aangezien Nederland niet per se hoeft, en Oostenrijk evenmin, verwachten wij een open duel waarin we denken dat de individuele kwaliteit van Nederland het verschil gaat maken.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Voorspelling: België - Roemenië EK 2024
volgend artikel
Voorspelling: Tsjechië - Turkije EK 2024