weddenbonus nieuws

Doet Oranje ook tegen Estland goede zaken richting het EK 2020?

Na een wervelende tweede helft tegen Duitsland kon Oranje drie punten bijschrijven in de strijd om zich te kwalificeren voor Euro2020. De laatste wedstrijd in deze interlandweek is tegen hekkensluiter Estland. Wordt dit een gemakkelijke winst voor Nederland?

 

Veel lof voor Oranje na winst op Duitsland!

Het Nederlands elftal wist bij vlagen te domineren in Duitsland. Na een zwakke eerste helft kwam er een energiek Oranje op het veld dat de achterstand eigenhandig om wist te buigen naar een glansrijke overwinning. Ondanks dat Oranje in de eerste helft vaak zeer onzorgvuldig was aan de bal, wist het de Duitsers toch te controleren. De eerste grote kansen waren echter voor de Duitsers.

 

Of Koeman een donderspeech heeft gegaan of dat de Oranje leeuwen de krachten spaarde om het publiek in de tweede helft te verwennen weten we niet. Het spelbeeld was totaal in de tweede helft. De slordigheden verdwenen en het spel zag er een stuk flitsender uit. Met name de invallende Donyell Malen maakte een zeer goede indruk en er gaan al geruchten dat Oranje tegen Estland niet om de jongen buitenspeler heen kan.

 

Estland op nul punten en slechts twee keer gescoord

Estland is nooit een groot voetballand geweest. Dit jaar heeft het van de acht gespeelde wedstrijden er twee weten te winnen. Er werd gewonnen van Finland en Gibraltar in vriendschappelijke wedstrijden. In deze kwalificatiepoule heeft het elke wedstrijd verloren en wist het in vier wedstrijden slechts twee keer te scoren. Dit terwijl het veertien doelpunten om de oren kreeg. De grootste Nederland in deze groep werd geleden tegen Duitsland. Op 11 juni van dit jaar werd het namelijk 8-0 voor de Duitsers. Estland zal dus alles op alles zetten om tegen Nederland zo weinig mogelijk doelpunten tegen te krijgen.

 

 Estland Nederland odds voor wedden op Euro 2020 kwalificatie

© Svenbet

 

Wat zijn de odds voor een Oranje overwinning?

Als we kijken bij de bookmakers Nederland dan zien we dat Svenbet een van de betting sites is met goede odds voor een Hollandse overwinning. Natuurlijk is Nederland de ultieme favoriet voor een overwinning. Dat de odds dan niet al te hoog zijn ligt daarom ook voor de hand. Bij winst van Nederland krijg je een quotering van 1.054. Mocht Estland weten te winnen dan zie je je inzet met 33 keer vermenigvuldigen. Een gelijkspel levert odds op van 11.00. We hebben Svenbet als bookie gekozen omdat we hier ook een hele goede bonus zien waar we graag nog wat meer over vertellen.

 

Wedden op Estland- Nederland met Svenbet bonus

Svenbet heeft een heerlijke promotie klaar staan voor nieuwe spelers. Als je wilt gaan inzetten op Estland – Nederland kun je namelijk rekenen op een goede Svenbet bonus van 100%. Je dient minimaal € 20 te storten om automatisch de bonus te ontvangen. Het maximale bedrag dat je kunt ontvangen is € 100. Dit bedrag rijg je dus als je € 100 stort. Je kan dan direct met € 200 beginnen te spelen. Om je bonus uit te keren dien je het storting- + bonusbedrag 10 keer rond te spelen op odds hoger dan 1.90. Wil jij van deze 100% stortingsbonus gebruik maken, klik dan op de link!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Formule 1 Grand Prix Monza: inzetten met stortingsbonus
volgend artikel
Opnieuw een topmatch in La Liga Barcelona – Valencia