weddenbonus nieuws

Inzetten op Nederland Engeland met BetFIRST Extra´s!

Het Nederlands Elftal trapt vrijdagavond in de Amsterdam Arena af tegen Engeland voor een vriendschappelijk duel. Een interessant treffen dat jij nog interessanter kunt maken door het plaatsen van een weddenschap bij BetFIRST. Nieuwe Nederlandse en Belgische klanten ontvangen namelijk een welkomstbonus van maar liefst 200% tot € 100 terwijl er ook voor alle klanten een combinatieweddenschappen boost klaar staat. Bekijk de promoties en lees een voorbeschouwing op het duel Nederland-Engeland.
 

Hoe pak ik 200% tot € 100 bonus?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 200% tot maximaal € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 30 dagen op odds van 1.40(+).
  • Hierna is je bonusgeld al omgezet in echt geld. Een zeer flexibele bonus!

 

BetFIRST Bonus Code © BetFIRST

 

Win extra met jouw Combi Bets!

Bovenstaande BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten is ongekend aantrekkelijk en flexibel. BetFIRST denkt echter ook aan haar bestaande klanten en biedt onder andere de BetFIRST Combo Boost. Door het plaatsen van winnende pre-match combi bets op voetbal met 4 of meer selecties ontvang je extra winst. Bij 4 selecties is dit 5% en dit loopt op 50% bij 15 of meer selecties. Ideaal voor het interland weekend! BetFIRST biedt verder een uitgebreid wedden aanbod, heeft prima quoteringen en blinkt uit met een prima Nederlandstalige klantenservice en website. Het hoort dan ook niet voor niets tot de Beste Bookmakers Nederland voor al jouw Toto Voorspellingen en Sportweddenschappen!
 

Voorbeschouwing Nederland Engeland

Zoals bekend wist Nederland zich niet te plaatsen voor het WK waardoor deze wedstrijd weinig voorbereidende waarde heeft. Desalniettemin is het een interessant treffen aangezien dit het eerste duel is van, nieuwe bondscoach en voormalig clubtrainer in Engeland, Ronald Koeman. Koeman had weinig verassingen in petto en heeft het te doen met een minder goede selectie dan de Engelsen. Persoonlijk vinden wij de quotering voor winst van Engeland van 2.90 dan ook zeer behoorlijk. Gelijkspel is 3.20 en winst Nederland is 2.45. Vriendschappelijke duels kunnen alle kanten op maar de value ligt ons inziens in ieder geval bij de Engelsen. Plaats nu je weddenschap bij BetFIRST en benut jouw bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak tot € 10.000 extra winst met Bet90 Combo Booster!
volgend artikel
Inzetten op Portugal Nederland met € 5 Gratis Wedtegoed!