weddenbonus nieuws

Storting voor Nederland – Duitsland? € 100 gratis wachten op je!

Dit weekend wacht er een wedstrijd tussen twee ploegen met een grote traditie op ons. Nederland speelt tegen Duitsland. Deze wedstrijd is niet alleen interessant voor alle sportfans, maar ook voor fans van sportweddenschappen. Bij bookmaker Bonkersbet zijn er verschillende attractieve weddenschappen beschikbaar op de wedstrijd. Daarnaast wachten er tot € 100 op je voor je eerste storting. Lees dus verder om alles te weten te komen over het aanbod van de bookmaker.
 

100% tot € 100 Bonkersbet bonus voor je eerste storting

Voor alle nieuwe Belgische en Nederlandse klanten wacht er op dit moment een welkomstbonus bij de bookmaker. Via onze link beneden kun je naar de homepage van de bookmaker gaan. Bovenaan klik je op de button om je te registreren. Volg de stappen van de bookmaker om je account te openen. Daarna is het via Visa, Skrill, Neteller en enkele andere methodes mogelijk om een eerste keer te storten. Stort minstens 10 euro om aanspraak te maken op de Bonkersbet bonus. 100% van je eerste storting tot een bedrag van € 100 worden je aangeboden van de bookmaker.
 

  1. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker
  2. Registreer je online account bij Bonkersbet
  3. Stort een eerste keer minstens € 10 online
  4. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bonus

 
Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen moet je nog voldoen aan de condities van Bonkersbet. Zowel het storting- alsook het bonusbedrag moet elk 5 keer worden rondgespeeld. Dit moet je binnen de 30 dagen doen met een minimale quotering van 2.00. Deze odds zijn relatief hoog, maar we hebben het dan ook over een bonus van 100% tot € 100. Elk weddenschap telt maximaal 50% mee voor het rondspelen van je bonus.
 

De odds voor enkele van de favorieten op het EK bij Bonkersbet
© Bonkersbet

 

Odds voor Nederland en Duitsland voor het EK

Bonkersbet biedt vele verschillende voetbal bet mogelijkheden op de kwalificatie voor het EK 2020 en het toernooi zelf. Zo kun je nu al weddenschappen plaatsen op de volgende Europese kampioen. Voor Duitsland liggen de odds hier bij 9.00. Zij zijn bezig met het vernieuwen van hun ploeg en we verwachten tegen 2020 een Duitsland in topvorm. Nederland ligt iets achter op Duitsland, met een quotering van 13.00 indien zij Europees kampioen worden.
 

Vergelijk de beste bookmakers voor Nederland

De aanbieder ontvangt bij ons 4 sterren van 5 mogelijke sterren. Op onze pagina kun je de beste bookmakers vergelijken voor Nederland en België. Als sterke punten bij Bonkersbet moeten wij het percentage van 100% en het maximum bedrag van € 100 noemen. Daartegen zijn de bonuscondities van dit aanbod relatief zwaar. Met 2.00 ligt de minimale quotering relatief hoog. En binnen 30 dagen moet je het storting- en bonusbedrag elk 5 keer rondspelen. Een heel leuk welkomstaanbod voor nieuwe spelers. Veel plezier met je weddenschappen op Nederland – Duitsland bij Bonkersbet!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Claim dagelijks je € 5 Free Bet met wielrennen betting!
volgend artikel
Sensationele Promo voor Belgen tot zondag 20.45u - 500% Bonus!