Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

€10,00 Live Free Bet bij de NBA bij BetCity

Behalve geweldige odds, krijg je nu ook een speciale bonus bij Betcity als je wilt wedden op de NBA. Zodra je € 20,00 inzet op de grootste basketbalcompetitie ter wereld pak je gelijk een € 10,00 free bet! Hoe lekker is dat?

Free bet bonus bij wedden op de NBA

Met dit weekend een topper in de NBA tussen de Celtics tegen de Bulls, is er weer alle reden om te wedden op basketbal. Van alle bonussen bij de  betting sites Nederland vind je bij Betcity nu toch wel de mooiste promo. In je spelersaccount staat namelijk € 10,00 live free bet voor je klaar. Claim deze bonus en zet € 20,00 in op odds van minimaal 1.50. Dit moet een weddenschap zijn bij de wedstrijd tussen de Celtics en de Bulls. Na afhandeling van je kwalificerende weddenschap wordt de free bet direct aan je account toegevoegd. 

Vervolgens kun je deze € 10 free bet inzetten op een live weddenschap bij een van de andere NBA wedstrijden. Tenslotte is het natuurlijk wel zo fijn dat er aan deze bonus verder geen rondspeelvoorwaarden zitten. Je ontvangt dus direct de winst van je gratis weddenschap in je account en kunt hiermee doen wat je maar wilt. Je kan je eventuele winst dus direct uitbetalen. Let wel op dat je inleg uit de gratis weddenschap wordt ingehouden. Wat er overblijft (nettowinst) krijg je dus in je account.

10 euro live free bet bij wedden op de NBA
© Betcity – screenshot van 2 november 2021

Veel NBA wedstrijden en weddenschappen deze week

Natuurlijk staat de NBA in het teken van de topper tussen de Boston Celtics en Chicago Bulls. Toch is er nog veel meer te beleven deze week. Zo kun je op donderdagnacht al inzetten op maar liefst elf partijen. De Dallas Mavericks nemen het op tegen Utah Jazz en de Rockets staan in eigen huis tegenover de Clippers. Voordat de Celtics het opnemen tegen Chicago Bulls, moeten ze eerst nog de Cleveland Cavaliers zien te verslaan. Dat zal geen makkie worden, bewijzen ook de odds van 2.10 van de Cavaliers  om 1.76 voor winst van de Celtics. 

De Chicago Bulls komen ook in actie en spelen in eigen huis tegen de Charlotte Hornets. De Bulls zijn hier toch wel favoriet met 1.52 voor de overwinning. Voor een overwinning van de Hornets krijg je namelijk 2.60 en dat is best wel een verschil. Op deze wedstrijden kun je overigens ook gratis wedden met een free bet. Dat doe je met die gratis weddenschap die je krijgt als welkomstbonus.

Beticty welkomstbonus 50 euro free bet
© Betcity – screenshot van 2 november 2021

€ 50 gratis weddenschap met de Betcity welkomstbonus

Behalve de € 10 gratis weddenschap, staat er voor nieuwe spelers ook nog een andere bonus klaar. Dat is namelijk de Betcity welkomstbonus waarbij nieuwe spelers van 24 jaar of ouder € 50,00 krijgen na een eerste storting. Wanneer je tussen de € 20,00 en € 49.99 stort, krijg je een € 20,00 free bet maar vanaf een storting van € 50,00 krijg je een gratis weddenschap van wel € 50,00. Deze kun je niet combineren met de free bet die we hierboven besproken hebben, maar wel inzetten op een sport en weddenschap naar keuze! 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
25% oddsboost tijdens Europa- en Conference League bij Circus
volgend artikel
€ 5 gratis weddenschap bij de topper tussen Ajax en PSV in de Eredivisie