Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

25% oddsboost tijdens Europa- en Conference League bij Circus

Wedden op de Europa League en Conference League doe je deze donderdag met 25% extra bij Circus. Er zijn een hoop mooie wedstrijden met Nederlandse clubs en dat maakt het wedden natuurlijk enorm interessant. 

25% extra winst bij combinatieweddenschappen

Als je wilt wedden op de Europa League en Conference League en daarbij ook nog eens 25% extra winst wilt pakken, kun je nu het beste even kijken bij Circus. Daar krijg je namelijk 25% extra als je drie of meer weddenschappen met elk odds van 1.30 combineert. Deze promo geldt zowel pre match en live. Je kunt maximaal € 50,00 inzetten en in totaal maximaal € 1.000 winnen. 

Win je al je drie weddenschappen? Dan krijg je direct 25% extra winst uitbetaald. Wel moet je rekening houden dat je deze promo niet kunt combineren met andere bonussen zoals bijvoorbeeld de Circus welkomstbonus

Wedden op Feyenoord en PSV in de Europa League

Donderdag spelen Feyenoord en PSV in de Europa League met als doel Europa League overwintering af te dwingen. Feyenoord ging vorige week onderuit tegen Sturm Graz en staat hierdoor op de derde plaats terwijl ze stiekem wel hadden gehoopt dat ze de groepsfase zouden overleven. Nu hebben de Rotterdammers nog wel een hele kleine kans maar dan moeten ze wel met een ruime marge winnen van Lazio. De vorige wedstrijd werd het 4-2 voor Lazio in Italië. Feyenoord kwam tegen Lazio te kort en kwam er amper aan te pas. Daarom is het ook maar de vraag of Feyenoord een kans heeft tegen Lazio. Bij de betting sites Nederland krijg je 2.26 voor Feyenoord en 3.10 voor een overwinning van Lazio. 

PSV speelt na de 2-0 overwinning tegen Arsenal haar laatste wedstrijd in de groep tegen Bodo Glimt. De Eindhovenaren zijn al geplaatst en zijn dan ook favoriet om dit duel te winnen. Je krijgt toch nog 2.11 voor winst van PSV. Bodo Glimt staat derde en weet ook dat ze een punt hebben gepakt tegen PSV. Ze zijn dus zeker niet kansloos en spelen om zich te plaatsen voor de Conference League. 

BetXtra 25% extra winst op Europa League en Conference League
© Circus – screenshot van 1 november 2022

Ook extra winst in de Europa League

De Circus promotie is niet alleen van toepassing op de Europa League, maar je kunt er ook van combineren bij de Conference League. Bovendien kun je prima wedstrijden van beide competities combineren. Zo kun je dus ook wedden op AZ tegen Dnipro waarbij de Alkmaarders favoriet zijn en je 1.36 krijgt voor een overwinning van de thuisploeg. Daarbij verwachten we ook nog verhoogde quoteringen bij enkele mooie Europa- en Conference League wedstrijden. Zo staat er behalve de Circus 25% BetXtra promoties nog wel meer bonussen voor je klaar. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
25% profit boost bij de MLB World Series
volgend artikel
€10,00 Live Free Bet bij de NBA bij BetCity