Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

25% profit boost bij de MLB World Series

In een best of seven serie maken de Phillies en de Astros uit wie de kampioen wordt in Major League Baseball dit seizoen. Wil jij wedden op deze zeven wedstrijden? Vergeet dan zeker niet de Betcity profit boost te pakken!

Hoe werkt de MLB Profit Boost van BetCity?

De profit boost is geen Betcity welkomstbonus maar een tijdelijke promotie die alleen van toepassing is op de MLB World Series. Deze bonus loopt dan ook tot de laatste wedstrijd in de reeks is gesteld. Er zijn wel eens profit boosts waarbij je weddenschappen moet combineren maar bij deze weddenbonus is dat niet het geval. Na het claimen van de Profit Bonus in het onderdeel “bonus” in je account, kun je hem direct gebruiken bij een weddenschap naar keuze. Let op dat je wel een MLB World Series Bet kiest want alleen daar kun je de profit boost gebruiken.

Komt jouw weddenschap vervolgens uit? Dan krijg je bovenop de gebruikte odds 25% profit boost. Dat houdt in dat je als je € 20,00 wint (nettowinst), dat deze door de profit boost oploopt naar €25,00 winst. Met nettowinst bedoelen we de winst verminderd wordt met je oorspronkelijke inleg.

Belangrijke MLB Profit Boost voorwaarden

De MLB Profit Boost is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 24 jaar of ouder. Belangrijk om te onthouden is dat je geen free bet of bonusgeld kunt gebruiken bij deze bonus en dat je maximaal € 10,00 kunt inzetten. De maximale extra winst uit deze weddenbonus is vastgesteld op € 2.000. Je kunt de profit boost slechts één keer claimen en gebruiken. De Profit boost promo is begonnen op 28 oktober en kun je gebruiken tot zondag 6 november of tot wanneer de laatste wedstrijd in de reeks is gespeeld.

Betcity MLB Profit Boost
© Betcity – screenshot van 1 november 2021

Pak ook de Betcity welkomstbonus om te wedden op de MLB World Series

Honkbal is een van de meest sensationele opties bij het wedden op sport is al sensationeel, maar helemaal tijdens de World Series. Wedden op Phillies – Astros doe je dan ook met de beste odds die je bij de betting sites kunt vinden. De beste odds krijg je natuurlijk met de Betcity profit boost, maar ook de welkomstbonus voor nieuwe spelers is zeker de moeite waard. Na het aanmelden en het maken van een eerste storting, krijg je namelijk een free bet tot wel € 50,00. Deze kun je dus niet gebruiken in combinatie met de profit boost, maar wel op andere weddenschappen waar je de profit boost niet voor gebruikt. Zo pak je dus gewoon twee heerlijke bonussen als nieuwe speler!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Promoties & Odds boost Champions League 1/2 november 2022
volgend artikel
25% oddsboost tijdens Europa- en Conference League bij Circus