Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

€ 5 gratis weddenschap bij de topper tussen Ajax en PSV in de Eredivisie


Zondag spelen Ajax en PSV tegen alkaar en wedden op deze wedstrijd doe je nu met een gratis weddenschap. In dit artikel bespreken we de kansen van beide ploegen en natuurlijk hoe je deze gratis weddenschap kunt verzilveren.

Hoe krijg je de € 5,00 gratis weddenschap bij Ajax – PSV?

Ajax – PSV is natuurlijk een van de hoogtepunten om te wedden op Eredivisie en daar horen natuurlijk goede odds bij. Behalve de quoteringen is het ook wel fijn dat je gratis kunt wedden op deze wedstrijd. Dat doe je bij Betcity. Deze bonus staat nu al voor je klaar in je Betcity account. Daar kun je de Free Bet claimen. Als je nog geen account hebt, meld je je dus beter gelijk even aan. Vervolgens dien je minimaal € 20,00 te storten en wordt je gratis weddenschap direct geactiveerd. Deze free bet kun je gebruiken voor de wedstrijd van de week en dat is natuurlijk Ajax – PSV in de Eredvisie. 

Je kunt jouw free bet gebruiken op alle pre-match en live bets bij de wedstrijd van deze week. Om de winst op te nemen moet je gestorte bedrag minimaal één keer in te zetten. Let ook op dat je deze bonus alleen kunt gebruiken als je al minimaal één keer in het sportsbook hebt gespeeld. Hieronder zulen we naar de Ajax- PSV odds kijken zodat je gelijk weet hoe je het beste kunt wedden op deze wedstrijd.

Betcity € 5 free bet Ajax PSV 06-11-2022
© Betcity – screenshot van 4-11-2022

Wie is er favoriet bij Ajax –  PSV?

De vorige wedstrijd tussen Ajax en PSV werd gespeeld in de Johan Cruijff schaal. Die wedstrijd in de eigen Johan Cruijff Arena verloor Ajax van PSV met 3-5. Toen was Guus Til met drie doelpunten de grote man voor PSV terwijl ook Cody Gakpo en Xavi Simons hun doelpunt wisten mee te pikken. Calvin Bassey pakte in zijn debuut voor de Amsterdammers direct een rode kaart en dat was eigenlijk het kantelpunt in de wedstrijd. 

PSV heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Ajax dat vorig weekend niet in actie kwam. Hierdoor is het verschil tussen beide ploegen nu slechts een punt in het voordeel van Ajax. Er staat dus op het spel en daarom komt deze free bet juist zo goed uit. De bookmakers geven de favorietenrol aan Ajax waar je 1.75 voor krijgt. Voor een overwinning van PSV krijg je bij Betcity 4.30 en een gelijkspel levert je exact evenveel op. Wedden op PSV met je free bet kan je dus ruim € 20,00 opleveren. 

Ajax PSV odds Eredivisie 06-11-2022
© Betcity-4/11/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Nieuwe spelers profiteren ook van een welkomstbonus

Behalve de gratis weddenschap kun je ook nog een geweldige Betcity welkomstbonus pakken. We raden je dan wel aan om je snel aan te melden zodat je beide bonussen kunt pakken. Hoewel je deze promoties niet kunt combineren, is het wel degelijk mogelijk om ze allebei te gebruiken. Je meldt je aan via de link hierboven en door dit te doen krijg je een gratis weddenschap tot wel € 50,00. Deze kun je gebruiken voor een sport naar keuze en dus niiet alleen op Ajax – PSV. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
€10,00 Live Free Bet bij de NBA bij BetCity
volgend artikel
Verhoog je winst tot 50% met de Unibet Combo Booster