weddenbonus nieuws

Op naar Game 4 in de NBA finale Raptors – Warriors met € 100 bonus

Weddenschappen op de underdog hebben de betting sites flink laten uitbetalen met een overwinning voor de Raptors die de NBA finales naar een 2-1 tussenstand hebben gebracht in het voordeel van de Toronto Raptors. Hopelijk hebben de freebets ook voor jou uitbetaald, zo niet lees dan gerust verder.

 

Een top prestatie van het gehele team in de NBA finale 2019

Met een 14 punten verschil hebben de Raptors een 2e belangrijke overwinning geboekt op bezoek bij de Warriors onderweg naar de eerste NBA finale titel voor de ploeg uit Toronto. De uitslag eindigde in 123-109 en zelfs een ploeg met een ster speler als Stephen Curry op de spelerslijst verliest met 14 punten minder in eigen huis. Met een quotering voor de Toronto Raptors om dit te herhalen met 6 punten of meer in de vierde finale wedstrijd heeft een quotering van 4.40! Kunnen ze dit tij nog omkeren? We kijken vol spanning uit naar Zaterdag nacht!

 

Quoteringen Warriors – Raptors door blessures omlaag

Met Thompson en Kevon Looney buiten de lijnen door blessures zijn de quoteringen Warriors – Raptors sterk beinvloed. Ook Kevin Durant is nog steeds niet hersteld. Dus lijken de Golden Staters het af te leggen tegen een ploeg die nog nooit de NBA titel heeft gewonnen. In de 2e game zagen we een geweldige comeback, en een comeback kan zeker nog gebeuren, maar dit hadden we zeker niet verwacht! Mis het dus niet deze zaterdag avond en ga wedden op de NBA finale 2019!

 

 

warriors raptors quoteringen NBA Finale 2019
© Bet90

 

Thuis voordeel kan de Warriors op 2-2 zetten met nog 3 wedstrijden te gaan in de NBA finale

Het lijkt erop alsof dit een safe bet is en met de Bet90 bonus is een 2.85 quotering voor de Raptors met zelfs het away nadeel onze favoriet. De NBA finale lijkt dus al gewonnen bijna. Neem dus misschien eens de welkomstbonus van Bet90, die een stortingsbonus is van 50% tot € 100. Na je aanmelding kun je overgaan tot het maken van een storting van € 10(+) via o.a. Visa, Mastercard of een PaySafeCard. Stortingen met Skrill en Neteller leveren helaas niet een bonus op.

 

Door bij het storten de bonus code SWP100 in te geven kwalificeer je je voor deze bonus. Zet na je storting 1x je bonusbedrag in op een minimale quotering van 1.80 odds (bijv. De Toronto Raptors 2.85 of De Raptors 6+ 4.40) en je ontvangt je bonus. Door hierna je stortings- en bonusbedrag nog 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 90 dagen is je bonusgeld dan ineens omgezet in echt geld. Alle weddenschappen, op draw no bet na, tellen mee voor het vrijspelen.

 

Ga dus deze zaterdag gokken op NBA finale 2019 tussen de Raptors en de Warriors en maak deze fantastische reeks wedstrijden nog spannender! De partij wordt gespeeld in de Oracle Arena in Oakland bij de Golden State Warriors thuis. Kunnen de Warriors thuis terug de stand gelijkmaken? Mis het absoluut niet, en mis ook niet onderstaande Bet90 bonus!

Over de auteur

vorig artikel
Gokken op Transferperiode - Pak je bonus!
volgend artikel
Nations League: Geraakt Nederland tot de Finale? € 200 bonus cadeau