weddenbonus nieuws

Win tot 30% extra met je combinaties op basketbal

Naast voetbal kun je ook met je weddenschappen op het basketbal veel winnen bij de bookmakers. Op dit moment vind je bijvoorbeeld een combo booster voor de NBA bij Bet90. Met dit aanbod boost de bookmaker je winst nog eens met tot 30% extra. En dat helemaal in cash! Maar voordat je van je weddenschappen op het basketbal kunt profiteren, moet je eerst een account hebben bij de bookmaker. En ook daarmee kun je al best veel winnen. Zo wachten er momenteel maarliefst € 100 op je als bookmaker bonus. Hierbij gaat het om een aanbod met 50% van je inzet.
 
Volg een van onze links naar de pagina van de bookmaker. Nu is het mogelijk om je online sportweddenschappen account aan te maken. Heel belangrijk – bij het aanmaken van je account moet je de bonuscode WSP100 gebruiken. Nu is het mogelijk om een eerste keer te storten in je account. Voor je eerste weddenschap profiteer je met 50% Bet90 bonus. Zet je dus bijvoorbeeld € 100 in, dan ontvang je € 50 van de kant van de bookmaker. Het maximum bedrag van € 100 maakt deze bonus ook aantrekkelijk voor je. Voor een inzet van € 200 ontvang je dus het maximum bedrag van de bookmaker.
 
Nu moet je nog voldoen aan de bonuscondities van Bet90. Speel de inzet met een quotering van 1.80 of meer één keer rond. Daarna moet je zowel het bonusbedrag als ook de inzet telkens 5 keer rondspelen. Dit dient te gebeuren binnen de 90 dagen. De minimale inzet om een bonus te ontvangen bedraagt 10 euro. In dat geval krijg je € 5 van de bookmaker. De condities zijn zeker de moeite waard om je € 100 bij de bookmaker te krijgen.
 

Boost je combinaties op de NBA bij bookmaker Bet90
© Bet90

 

Win 30% extra cash met de combo booster

Met je combinatieweddenschappen op het basketbal van de NBA win je op dit moment tot 30% extra in cash. Hoe meer selecties je hebt, hoe meer winst er op je wacht. Vanaf 3 selecties ontvang je al een boost van de bookmaker. Enkel pre-match weddenschappen op de NBA zijn hier geldig. Daarbij heb je de keuze uit moneyline, spread en over/under.

  • 5% wachten er op je voor 3 selecties
  • 10% wachten er op je voor 5 selecties
  • 20% wachten er op je voor 7 selecties
  • 30% wachten er op je vanaf 9 selecties

Profiteer dus nu van je combinaties bij een van de beste online bookmakers. 30% extra cash zijn een heel leuk cadeau voor het supporteren van je ploeg. Maak je account bij Bet90 aan, win de welkomstbonus en neem aan de promotie deel!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Wedden op de Premier League - tot € 120 met Tottenham - Arsenal
volgend artikel
Real Madrid - Ajax met hoge odds en tot € 50 gratis