weddenbonus nieuws

Nations League: Geraakt Nederland tot de Finale? € 200 bonus cadeau

Donderdag 6 juni is het tijd voor de Nations League halve finale match en kan je wedden op Nederland – Engeland. Zoals altijd staat heel Nederland achter Oranje klaar om volledig gekleed in flashy oranje kleuren het nationale elftal aan te moedigen. Ben jij al zeker van een Hollandse winst? Gokken op Nederland – Engeland kan via BetFIRST met de geweldige € 200 gratis wedden bonus.

De kansen van Nederland in de Nations League halve finale

Het Nederlandse voetbal mist al een hele tijd de gouden jaren. De Nations League halve finale komt dan ook echt wel op een goed moment. Sinds de derde plaats in 2014 op het WK in Brazilië konden ze zich niet meer plaatsen voor een eindronde op een groot toernooi. Krijgen we nog een groot Nederlands drama na het resultaat van Ajax in de CL? Wij op de redactie hopen alvast van niet.

 

In de laatste 5 interlands heeft Nederland 2 keer gewonnen, met 1 verlies en 2 gelijkspelen. Wereldkampioen Frankrijk werd wel netjes afgemaakt met 2-0. Duitsland kon 1 keer winnen, en speelde de andere partij gelijk. Ook de Rode Duivels van België moesten het maar met een gelijkspel doen. Al bij al zijn dat dus zeker geen slechte resultaten tegen de beste ploegen van de wereld.

 

Betting Odds Nederland – Engeland in de halve finale Nations League

Laten we even kijken naar de betting odds Nederland – Engeland voor de halve finale Nations League. Ook al zijn we allemaal fanatieke Oranje supporters, de favoriet is helaas wel Engeland bij de Bookmakers Nederland. Je vraagt jezelf af waarom die Engelse ploeg met hun lelijk voetbal hoger gewaardeerd als ons eigen sterke Nederland? Wij ook, dus laten we even dieper ingaan op onze tegenstanders.

 

Uit de laatste 5 partijen zijn er wel liefst 4 overwinningen met enkel één gelijkspel tegen Croatië. Het enigste echte indrukwekkende resultaat is de 3-2 overwinning tegen Spanje op verplaatsing. Met twee belangrijke goals van Sterling beslisten ze Groep D in de Nations League. We moeten eerlijk zijn, de Engelse ploeg is niet slecht en ze hebben een aantal sterke smaakmakers zoals bovenstaand vermeldde Sterling, maar ook Rashford en Harry Kane. Kwaliteit is er dus genoeg, met sterke recente resultaten. Hier onder vind je de quotes Nederland – Engeland.

 

 

quotes Nederland Engeland Nations League Halve Finale
© BetFIRST

 

BetFIRST bonus € 200 waar mee je kan gokken op Nederland – Engeland

Wil je graag gokken op Nederland – Engeland? Neem dan de fantastische BetFIRST promotie en verdubbel je storting tot € 200 maximum. Wat moet ik doen om deze bonus te krijgen? Schrijf heel eenvoudig jezelf in via onze button, en stort geld. Het maximum bedrag van € 200 krijg je bij een storting van € 200. Er zijn natuurlijk wel een aantal algemene voorwaarden gelinked aan deze bonus.

  • Je moet voor 2 keer je storting en bonus bedrag in totaal inzetten
  • Enkel quoteringen van 1.40 of meer tellen mee
  • Een periode van 30 dagen is beschikbaar om aan deze voorwaarden te voldoen

Kijk dus zeker naar deze bonus, en zet in op Nederland – Engeland in de halve finales van de Nations League.

 

Bonus BetFIRST
© BetFIRST

 

De mogelijke volgende tegenstander van Nederland in de EUFA Nations League

Moest Nederland winnen tegen Engeland, dan wordt zondag de finale gespeeld. De winnaar van de match tussen Portugal en Zwitserland zal dan de finale tegenstander zijn van Oranje. De duidelijke favoriet is in dit geval zeker het Portugal van Cristiano Ronaldo. Er is weinig geloof in een Zwitserse stunt, dus een Portugese finale plaats lijkt zowat gegarandeerd. De finale vindt plaats in het thuisstadion van FC Porto. Een 50.000 tal toeschouwers kunnen daar de wedstrijd volgen. De partij van Nederland speelt zich af in het in 2004 gerennoveerde Estádio D. Afonso Henriques.

 

Mis de match van Nederland dus zeker niet, en ga wedden op de odds Nederland – Engeland bij BetFIRST met hun schitterende welkomstbonus. Wacht dus niet, en pak je € 200  stortingsbonus!

 

Over de auteur

vorig artikel
Op naar Game 4 in de NBA finale Raptors - Warriors met € 100 bonus
volgend artikel
Eerste Nations League finale: Portugal - Nederland + 100 euro bonus