Napoleon Games is uitsluitend beschikbaar voor wedders uit Belgie. Nederlanders hebben in de vorm van de Circus Bonus echter een uitstekend alternatief, zowel qua bonus als qua bookmaker. Met € 10 aan sportweddenschappen gratis geld zonder storting en € 250 aan Free Bets kom je niks te kort!

Napoleon Games Bonus – gratis weddenschap

Napoleon Games biedt nieuwe klanten uit België een Gratis Weddenschap Bonus van 100% tot € 200. Zodra je je eerste weddenschap plaatst aan minimum € 5 met een minimale odd van 2.00, krijg je 4 Free Bets met een totale waarde van je inzet, ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap: winst of verlies! Om de maximale bonus te verkrijgen, kan je dus een eerste weddenschap plaatsen van € 200 aan 2.00. Deze 4 Free bets hebben samen maximaal de waarde van je eerste inzet tot maximaal € 200 en kun je inzetten op quoteringen naar keuze.

Om deze Free Bets te kunnen vrijspelen, dien je ze binnen de 15 dagen gebruiken. Enkel de netto winst gemaakt uit deze Free bets, wordt uitbetaald. Storten kan via Bancontact, Hipay (Visa, MasterCard, overschrijving) of een Napoleon Game Voucher. Om deze bonus te verkrijgen dien je bij de registratie te kiezen voor Sport als welkomstgeschenk.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 5,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 200,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Bij de registratie van je account, dien je te kiezen voor Sport als welkomstgeschenk. Zodra je dan een eerste weddenschap plaatst van minstens 5 euro aan een minimum quotering van 2.00, zal je 4 Free Bets ontvangen, gelijk aan de waarde van je inzet. Zowel bij winst als verlies krijg je deze 4 Free Bets. Binnen 15 dagen kan je dan deze Free Bets plaatsen op quoteringen en weddenschappen naar keuze. Enkel de winst uit deze weddenschappen zal uitbetaald worden.

Bonus vrijspelen tijd

15 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Napoleon Games is een van de bekendste bookmakers in België en is opgericht in de jaren 1950. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn ze een van de betere bookmakers in België. Ze hebben een grote naambekendheid verworven dankzij een indrukwekkende reclame campagne en het sponsoren van verschillende teams en evenementen. Ze hebben een fantastische welkomstbonus van 100% tot € 200 en je kan de Free Bets naar keuze inzetten. Een ander sterk punt van Napoleon Games zijn de promoties, waardoor heel veel wedders bij Napoleon Games blijven spelen. Wij geven de bonus van Napoleon Games een score van 4 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag en bonuspercentage
  • Je ontvangt de Free Bet ongeacht het resultaat van je eerste Bet.
  • Storten met Bancontact/Mister Cash mogelijk
  • Nederlandstalige website
  • Hoge odd van 2.00 voor je 1e weddenschap

Voorbeeld

Bij de registratie van je account dien je Sport te kiezen. Dan zal je ook de Sport bonus als welkomstgeschenk krijgen. Nadien stort je een bedrag van bvb € 200 via de banner of foto van Napoleon Games. Plaats daarna een eerste bet op een wedstrijd naar keuze met minimale noteringen van 2.00 en voor minstens 5 euro. Als je dus voor 200€ speelt, zal je nadien 4 Free Bets ontvangen van elk € 50 en dit zonder rekening te houden met de uitkomst van die Bet. Deze 4 Bets dien je dan in te zetten op wedstrijden naar Keuze. Stel dat je dan een € 50 Free Bet plaatst, op een odd van 1.50 dan zijn er 2 opties. Je wint de Bet, dan krijg je € 25 uitbetaald. (€ 50 * 1.50 odd = € 75) Omdat enkel de nettowinst wordt uitbetaald, dien je €75 te verminderen met € 50, zodat je € 25 winst hebt. In totaal krijg je hier 15 dagen de tijd voor.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Napoleon Games Review & Ervaringen

Napoleon Games is een Belgische bookmaker die alleen Belgen aanvaardt. Deze bookie heeft heel veel ervaring en promoot zijn merk sterk in de online wereld. Bovendien hebben ze heel veel speelhallen waardoor ze veel vertrouwen genieten onder hun wedders. In onze Napoleon Games review kan je hieronder alles terug lezen.

Napoleon Games Account maken en Geld Storten

Zoals reeds gemeld, kunnen enkel Belgen een account aanmaken bij Napoleon Games. Klik hiervoor op de banner of foto en registreer je account. De site is beschikbaar in het Nederlands en een account aanmaken doe je door de instructies te volgen. Vervolgens kan je overgaan tot een storting via Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafecard of een overschrijving.

Napoleon Games Welkomstbonus en Promoties

Hierboven staan de details van de Napoleon Games bonus tot € 200. Daar bovenop komen nog eens heel veel promoties. Zo zijn er nu 10 verschillende promoties die allemaal gericht zijn op de populaire evenementen van dit moment. Dit is in de vorm van Free bets, cashback of een booster.

NapoleonGames Welkomstbonus
© Napoleon Games

 

Napoleon Games Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod bij Napoleon Games is goed met 32 verschillende sporten waarop je kan wedden. Je kan tevens niet alleen wedden op sport, maar ook op politiek, e-sports of entertainment. Op een sport evenement zijn er slechts 70 sub weddenschappen mogelijk. Ook het mobiel wedden via de Napoleon Games app of mobiele site is mogelijk. De app is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Napoleon Games Quoteringen en Limieten

De Napoleon Games notering zijn het zwakke broertje. De quoteringen zijn laag in vergelijking met de andere bookmakers en hier mogen ze toch wel wat meer aandacht aanbesteden. Deze odds worden dan wel gecompenseerd met de goede promoties.Er is ons tot op heden niets bekend van limieten die opgelegd worden door Napoleon Games aan hun wedders.

 

Napoleon Games Uitbetaling en Contact

Net zoals bij de andere beste bookmakers dien je bij Napoleon Games je account te verifiëren en wordt het geld terug gestort naar je bankrekening. Dit wordt vaak gedaan in de online sportweddenschappen wereld. De klantenservice kan je bereiken via verschillende kanalen, waaronder de live chat of email. Als je liever belt, dan kan dat ook en wel op dit nummer 078 077 013.

 

Napoleon Games Conclusie

Het grote voordeel van Napoleon Games is dat ze zowel online als offline actief zijn, waaronder enkele grote casino’s. Je kan dus zonder problemen geld storten via vouchers of Bancontact. De website en klantenservice is volledig in het Nederlands beschikbaar en ze hebben een fantastische welkomstbonus. We vinden ook dat de vele promoties, de mindere quoteringen compenseert, zodat er eigenlijk niets slecht over Napoleon Games te vertellen is.