Napoleon Games Review & Ervaringen

Napoleon Games is een Belgische bookmaker die alleen Belgen aanvaardt. Deze bookie heeft heel veel ervaring en promoot zijn merk sterk in de online wereld. Bovendien hebben ze heel veel speelhallen waardoor ze veel vertrouwen genieten onder hun wedders. In onze Napoleon Games review kan je hieronder alles terug lezen.

Napoleon Games Account maken en Geld Storten

Zoals reeds gemeld, kunnen enkel Belgen een account aanmaken bij Napoleon Games. Klik hiervoor op de banner of foto en registreer je account. De site is beschikbaar in het Nederlands en een account aanmaken doe je door de instructies te volgen. Vervolgens kan je overgaan tot een storting via Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafecard of een overschrijving.

Napoleon Games Promoties

Spijtig genoeg zijn er in Belgie geen welkomstbonussen meer beschikbaar. Gelukkig bestaan er wel enkele leuke acties waar je via odds boosts meer winst kan verkrijgen! Check dus op de site van Napoleon Games zelf eens en je vindt misschien ook wel een mooie promo die bij jou past.

Napoleon Games Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod bij Napoleon Games is goed met 32 verschillende sporten waarop je kan wedden. Je kan tevens niet alleen wedden op sport, maar ook op politiek, e-sports of entertainment. Op een sport evenement zijn er slechts 70 sub weddenschappen mogelijk. Ook het mobiel wedden via de Napoleon Games app of mobiele site is mogelijk. De app is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Napoleon Games Quoteringen en Limieten

De Napoleon Games notering zijn het zwakke broertje. De quoteringen zijn laag in vergelijking met de andere bookmakers en hier mogen ze toch wel wat meer aandacht aanbesteden. Deze odds worden dan wel gecompenseerd met de goede promoties.Er is ons tot op heden niets bekend van limieten die opgelegd worden door Napoleon Games aan hun wedders.

 

Napoleon Games Uitbetaling en Contact

Net zoals bij de andere beste bookmakers dien je bij Napoleon Games je account te verifiëren en wordt het geld terug gestort naar je bankrekening. Dit wordt vaak gedaan in de online sportweddenschappen wereld. De klantenservice kan je bereiken via verschillende kanalen, waaronder de live chat of email. Als je liever belt, dan kan dat ook en wel op dit nummer 078 077 013.

 

Napoleon Games Conclusie

Het grote voordeel van Napoleon Games is dat ze zowel online als offline actief zijn, waaronder enkele grote casino’s. Je kan dus zonder problemen geld storten via vouchers of Bancontact. De website en klantenservice is volledig in het Nederlands beschikbaar en ze hebben een fantastische promotie aanbod. We vinden ook dat de vele promoties, de mindere quoteringen compenseert, zodat er eigenlijk niets slecht over Napoleon Games te vertellen is.