weddenbonus nieuws

Eredivisie: NAC tegen Feyenoord – Rotterdam op weg naar de EL?

De uitgangspositie van de twee ploegen in NAC – Feyenoord is heel verschillend. Terwijl NAC met maar 22 punten uit 31 wedstrijden laatste staat, is Feyenoord nog altijd goed bezig. In de laatste 5 wedstrijden hebben zij 12 op 15 gepakt en zijn de sterkste ploeg achter Ajax en PSV. NAC Breda doet daar met 5 op 15 duidelijk minder goed. Voor Feyenoord is het vooral belangrijk om op de derde plaats te blijven, die goed is voor de kwalificatiefase van de Europa League. Bij de beste bet sites zijn er bijzonder vele selecties op deze wedstrijd beschikbaar. Dat is ook het geval bij Svenbet, waar je tussen meer dan 300 verschillende weddenschappen kunt kiezen. De bookmaker met de € 100 bonus biedt je dus heel wat voor je inzet op de Eredivisie!

 

Breda tegen Rotterdam met de odds Eredivisie bij bookmaker Svenbet
© Svenbet

 

Eredivisie odds voor NAC – Feyenoord bij Svenbet

Voor de match in Breda is NAC duidelijk de outsider. Op dit moment wacht er een quotering van 6.84 op je voor winst van de ploeg. Voor een gelijkspel ligt de notering bij 4.54. En wint Feyenoord in Breda, dan ontvang je 1.42 keer je inzet. Robin van Persie is speler met de laagste odds voor een doelpunt in deze wedstrijd. Scoort hij, dan ligt de quotering bij 1.73. Daarachter volgen Naoufal Bannis met 2.10, Dylan Vente met 2.25 en Mitchell Te Vrede met 3.00. Natuurlijk kun je ook op een speler met een hogere notering wedden. Khalid Karami en Jan Paul van Hecke worden bijvoorbeeld met odds van 23.00 aangeboden.

 

Bij de online bookmakers levert je ook gokken op de exacte score heel wat op. Een 0-1 levert je al een quotering van 8.68 op, en hetzelfde resultaat voor NAC zelfs 22.00. Worden er helemaal geen doelpunten gescoord, ontvang je 20 keer je inzet. Een 3-3 wordt bijvoorbeeld aangeboden met een notering van 47.00. Wordt het een waar doelfestijn met 4-4, dan liggen de odds zelfs bij 251.00. Zet dus nu in op de meest attractieve weddenschappen bij de bookmaker! En heb je nog geen account, dan wachten er ook nog € 100 welkomstbonus op je.

Binnen enkele stappen naar € 100 bonus bij Svenbet

  1. Ga via onze link naar de site van de online bookmaker
  2. Maak daar je account voor sportweddenschappen aan
  3. Stort via een van de methodes zoals iDeal of Mastercard
  4. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als Svenbet bonus
  5. Speel de bonus binnen de 30 dagen vrij bij de bookmaker

Je storting moet tenminste € 20 bedragen. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet hij nog worden vrijgespeeld. Storting en bonus moeten elk 10 keer worden gespeeld. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.90. Klik dus op onze button, maak je Svenbet account aan en stort. 100% bonus tot € 100 wachten er nu op je. Daarna zet je meteen in op NAC – Feyenoord in de Eredivisie bij Svenbet!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Derby van Manchester: United naar Europa? City naar de titel?
volgend artikel
Play-Offs: Kan Gent stunten tegen leider Genk in de Pro League?