09:00 uur

Super Aanbieding van Mr Green – € 50 gratis na € 20 bet!

Een geweldige kans voor Nederlanders die nog geen klant bij Mr Green zijn, doet zich aan. Als nieuwe klant krijg je namelijk na je eerste weddenschap van € 20, 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen cadeau. Dit ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap! Meer informatie over deze actie en wat je nog meer kunt verwachten bij Mr Green vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 50 Gratis bij Mr. Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Plaats een eerste € 20(+) bet op duel(s) met een (totaal)quotering van 1.80(+).
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 25 aan Free Bets gratis!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen d.m.v. enkelvoudige bets op 1.80(+) odds.
  • Alle winst uit Gratis Weddenschappen is zonder verdere voorwaarden voor jou!

 

© Mr. Green

 

Mr Green – Geweldige Bookmaker!

Met € 20 krijg je € 50 cadeau en een bonus met dusdanig bonuspercentage van 250% en zo´n flexibele bonus voorwaarden zul je niet snel tegenkomen. Echter niet enkel de welkomstbonus is de moeite waard om je aan te melden, ook het overige aanbod van Mr Green is uitstekend. Met haar grote hoeveelheid aan sporten en vele selecties per duel, uitstekende Mobiel Wedden gelegenheid d.m.v. de Mr Green app en goed te bereiken klantenservice beschikt het over verschillende uitstekende facetten. Ook de quoteringen zijn fair en de stortings- en uitbetalings mogelijkheden zijn divers. Mr Green behoort hierdoor tot de beste Bookmakers Nederland en is uitermate geschikt voor je Sportweddenschappen! Een laatste positief punt willen we nog extra toelichten, dat zijn namelijk de promoties.
 

Krijg wekelijks € 10 Free Bet cadeau!

Naast de uitstekende welkomstbonus, biedt Mr Green ook regelmatig promoties. Een promotie waarvan je elke week kunt genieten, is de wekelijkse € 10 Free Bet. Elke week waarbij je tussen maandag en zondag voor € 100 of meer speelt (op alle quoteringen naar wens), krijg je op maandag een € 10 Free Bet cadeau. Dit is een stimulans om te blijven spelen en een blijk van waardering naar jou als klant toe. Als je regelmatig speelt bij Mr Green kom je ten slotte ook nog in aanmerking om lid te worden van de VIP Club. In dat geval ontvang je nog meer, en gepersonaliseerde, aanbiedingen!