16:21 uur

MON€YBALL bij Bet-at-home

Bookmaker  Bet-at-home heeft voor haar klanten een loterij geopend. Deze loterij is er voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen simpelweg meedoen door een weddenschap met een minimale waarde van € 10 af te sluiten. Nieuwe klanten kunnen dit eveneens bewerkstelligen, mits zij een account aanmaken via Bet-at-home. In het laatste geval kan u ook nog aanspraak maken op de  welkomstbonus. Voor de voorwaarden van de welkomstbonus van Bet-at-home kunt u   hier terecht

 

Voor iedere €10 die op  Bet-at-home wordt ingezet verkrijgt u een lot met een vier cijferige code. Voor deze weddenschap is van geen belang wat de quotering is. Ook het feit dat de weddenschap wordt gewonnen of verloren doet niet ter zake. Met deze vier cijferige code speelt u mee voor de eerst volgende loting op 02/12/2013!

 

Voor de komende trekking staat het totaal van de jackpot op € 7,309,85. Dit bedrag zal oplopen naar mate er meer kwalificerende weddenschappen worden afgesloten! Om de jackpot te kunnen winnen dient u drie of vier cijfers goed te hebben. In geval van een juiste combinatie van drie cijfers geeft recht op 12% van de jackpot. Voor de resterende 88% dient u alle vier de cijfers correct te hebben. Het is daarmee in elk geval een uitstekende wijze om kennis te maken met   Bet-at-home en wellicht een enorm geldbedrag op te strijken! Natuurlijk zijn er naast Bet-at-home tal van bookmakers met dergelijke acties. Voor andere bookmakers klik   hier.