Mobiel wedden op voetbal, darten en wielrennen

Mobiel wedden op sport is geweldig. Lekker op de bank hangen en tijdens de wedstrijd nog even inzetten op je favoriete clubie. Of als je niet thuis kan zijn nog even inzetten met je mobieltje. Dat is het mooie van mobiel wedden, overal en altijd kan je nog even profiteren van een goede quotering en je hoeft er niet voor thuis te zitten of een computer bij je te hebben.

Mobiel wedden met app of mobiele bookmaker website

Wedden met je mobiel of tablet kan over het algemeen op twee manieren; sommige online bookmakers bieden een mobiele app aan terwijl anderen een goede mobiele site hebben. Mobilbet is bijvoorbeeld een bookmaker met een hele goede mobiele site die zowel op je iPad of Android tablet goed werkt, maar ook op het kleine schermpje van je smartphone prima werkt. Heb je nog nooit bij deze bookmaker gewed, dan kan je nog profiteren van een welkomstbonus van Mobilbet.

 

Mobilbet live betting promo

© by Mobilbet

 

Wed je liever met een app, dan is 888sports of Unibet een goede bookmaker voor jou. Zij hebben goede apps voor hun wedders waar je snel en makkelijk mee kan inzetten. Bij 888sports kan je ook profiteren van een mobiele wed bonus waar je 5 euro gratis kan wedden als je maar mobiel wed. Deze bonus is ook voor bestaande klanten, dus niet alleen voor nieuwe wedders. Kijk hier als je meer wilt weten over de 888 Sports mobiele bonus.

Meer mobiele bonussen in onze bookmaker vergelijking

Wil je meer mobiele bonussen vergelijken, dan kan je even naar onze bonus vergelijking gaan. Daar kan je alle bonus aanbiedingen filteren op de soort bonus die jij wilt hebben. Direct mobiele wed bonussen vergelijken.

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op de Grand Slam of Darts 2014
volgend artikel
Nooit meer op het laatste moment verliezen bij Unibet en Betway