Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Wedden op Michael van Gerwen vs Mensur Suljovic – PDC WK Darts

Op woensdag is het weer tijd voor het WK darts met Michael van Gerwen, de absolute topfavoriet van dit WK. Van Gerwen speelt tegen de Oostenrijker Mensur Suljovic en hier bespreken we de odds en kansen van beide darters.

Van Gerwen verloor pas één keer van Suljovic

Michael van Gerwen kent een geweldig seizoen en is de grote favoriet bij de bookmakers om het toernooi te winnen. Toernooiwinst van de Nederlander staat op 3.50 terwijl je voor Michael Smith, de tweede favoriet al zo’n 6,5 keer je inzet krijgt. Toch is MVG er nog niet en dient hij eerst nog wat partijen te winnen voor hij in de finale staat. De eerste wedstrijd op z’n programma is die tegen Mensur Suljovic. 

Michael van Gerwen verloor van de tien onderlinge wedstrijd slechts een keer van de Oostenrijker en won maar liefst negen keer van Suljovic. De laatste keer dat beide darters tegenover elkaar stonden was tijdens de UK Open op 6 maart 2021. De enige nederlaag van MVG tegen Suljovic leed de Nederlander op 1 september 2019 tijdens de European tour. Daarna werden alle vier de wedstrijden gewonnen. Ook voor deze partij heeft Mighty Mike weer de beste papieren volgens de betting sites. Wat de odd is voor winst van MVG zie je even verderop als we de beste bookmakers vergelijken. 

Suljovic nooit ver gekomen in Alexandra Palace

Hoewel Mensur Suljovic al sinds 2008 zijn debuut maakte op Ally Pally, lukte hem nog nooit om verder te komen dan ronde drie. Suljovic versloeg in de tweede ronde Mike de Decker versloeg. In het verleden kwam de Oostenrijker constant sterke tegenstanders tegen in ronde drie en dat is ook dit jaar weer het geval. Na Wes Newton, Adrian Lewis en Dimitri van den Bergh in de voorgaande jaren is het nu de beurt aan Michael van Gerwen. 

Zoals je net al las is MVG de Oostenrijker meestal de baas. Toch weet Suljovic zijn tegenstanders het vaak lastig te maken. Met 11-4, 8-1 en 10-4 in de laatste drie onderlinge wedstrijden, lijkt de Oostenrijker niet zo heel veel kans te maken tegen de Nederlander. Bij dit duel kun je overigens gratis wedden. De bonus die je daarvoor kunt gebruiken bespreken we direct onder de tabel met de quoteringen bij Michael van Gerwen vs. Mensur Suljovic.

Bookmaker:bet365 klein logoCircus Logo
Bookmaker bonus:Bet365 BonusBetcity BonusCircus Bonus
Van Gerwen wint1.101.071.05
Suljovic wint8.508.508.55
Van Gerwen King of the Oche:Ja1.831.851.82
Suljovic King of the Oche: Ja34.0033.6033.80
Meer dan 8,5 180’s1.811.801.80
Minder dan 8,5 180’s1.901.911.90
Odds van 27-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

Mooie bonus bij het WK darten

Bij het wedden op darten zijn twee dingen erg belangrijk. Ten eerste zijn dat de odds oftewel de quoteringen. Vandaar dat we hierboven de hoogste odds voor je verzameld hebben in een handig overzicht. Daarbij willen we je ook wijzen op een mooie welkomstbonus. Met de Bet365 bonus krijg je namelijk een € 100 wedkrediet die je bij elke sport, dus ook darten, kunt inzetten.  Daarnaast vind je bij iedere wedstrijd op het WK darts diverse odds boosts die je kunt pakken als nieuwe speler, maar ook als je al vaker bij deze bookmaker hebt gespeeld.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
PDC WK Darts 2023 Alan Soutar vs Danny Noppert
volgend artikel
Dirk van Duijvenbode - Ross Smith quoteringen PDC WK Darts 2023