Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Dirk van Duijvenbode – Ross Smith quoteringen PDC WK Darts 2023

Op donderdag spelen Dirk van Duijvenbode en Ross Smith tegen elkaar in de derde ronde van het WK Darts 2023. Vorig jaar won Van Duijvenbode, wie gaat er dit keer door naar de laatste 16.

Van Duijvenbode weet hoe hij Smith kan kloppen

Vorig jaar wist Dirk van Duijvenbode in de derde ronde van het WK Darts Ross Smith te verslaan. Dat zal dit jaar ongetwijfeld opnieuw het doel zijn van Aubergenius. Van Duijvenbode weet echter wel dat hij beter voor de dag moet komen dan dat hij deed in zijn vorige duel tegen Karel Sedlacek. Daarin gaf Dirk van Duijvenbode een 2-0 voorsprong weg en verloor hij zelfs bijna de wedstrijd. 

Door een magistrale laatste set wist Van Duijvenbode de wedstrijd toch nog naar toe te trekken. De Nederlander won dit jaar al de UK Open en zal toch op zijn minst de kwartfinale willen behalen. Of de betting sites Dirk van Duijvenbode de favorietenrol in het duel met Ross Smith geven zie je zo als we de beste odds erbij pakken. Verder hebben we ook nog een mooie bonus voor je gevonden die we maar wat graag bespreken.

Ross Smith wilt zich revancheren voor de uitschakeling vorig jaar

Dit jaar doen er drie Smith’s mee aan de PDC WK Darts. Twee ervan, Ross en Michael, overigens geen broers, zitten nog in het toernooi. Vorig jaar verloor Ross Smith dus van Dirk van Duijvenbode en dat wilt hij nu herstellen. Ross Smith kende al een goed seizoen en wit op het EK hoge ogen te gooien. Achtereenvolgens wist hij Joe Cullen, Dimitri van den Bergh, Peter Wright en Michael Smith te verslaan. Daarna versloeg hij Michael van Gerwen in de Grand Slam of Darts.

Dat zijn toch wel overwinningen om trots op te zijn en die bovendien vertrouwen zullen geven voor het duel tegen Van Duijvenbode. Gaar Ross Smith door dit goede seizoen het duel in als favoriet, of is hij opnieuw de underdog? Er is maar een manier om daarachter te komen. Hieronder hebben we drie bookmakers met de beste odds voor je op een rijtje gezet. Tenslotte hebben ook nog een speciale weddenbonus gevonden om te gebruiken bij het WK Darts 2023.

Bookmaker:Circus Logo
Bookmaker bonus:BetCity BonusCircus BonusUnibet Bonus
Van Duijvenbode wint1.731.691.70
Smith wint2.102.002.05
Van Duijvenbode King of the Oche:Ja5.004.804.80
Smith King of the Oche: Ja6.506.456.45
Meer dan 19,5 180’s1.901.921.90
Minder dan 19,5 180’s1.801.751.78
Odds van 20-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

Wedden met de beste bonus op het WK Darts 2023

Van alle bookmakers zijn de odds bij Betcity het hoogst. Dat zie je hierboven en daarnaast verwachten we ook nog een mooie odds boost bij dit duel. NIeuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken bij deze bookmaker bovendien een gratis weddenschap tot 50 euro na het aanmelden via de links op deze pagina. Zo kun je optimaal wedden op het WK darts of een andere sport. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Michael van Gerwen vs Mensur Suljovic - PDC WK Darts
volgend artikel
Unibet Odds Boost | 50x inzet tijdens WK Darts 2023