Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Unibet Odds Boost | 50x inzet tijdens WK Darts 2023

Het PDC WK Darts 2023 in volop bezig en de Nederlanders doen het goed. De grote favoriet van de Nederlandse bookmakers is natuurlijk Michael van Gerwen. Unibet is daarom ook gekomen met een hele mooie actie voor het WK Darts. Zo kun je als nieuwe speler gebruik maken van de welkomstactie, waarbij je 50x je inzet krijgt als Michael van Gerwen het WK Darts wint. De huidige quoteringen dat Michael van Gerwen het WK darts gaat winnen staan momenteel op 2.50.

Hoe claim je deze Darts Unibet Odds Boost?

Unibet heeft voor nieuwe spelers een unieke actie voor het wedden op PDC WK Darts 2023. Je kunt als speler namelijk 1 euro inzetten dat Michael van Gerwen dit toernooi gaat winnen. Als deze weddenschap succesvol wordt afgesloten krijg je maar liefst 50 euro terug die je bijna direct kan laten uitbetalen. Wij gaan in dit artikel ook nog even verder inzoomen op de algemene voorwaarden. Hieronder staat uitgelegd hoe je de Unibet WK Darts Odds Boost kunt claimen.

  1. Meld je aan – En selecteer de Van Gerwen wint het WK boost
  2. Doe een storting – Snel en eenvoudig via iDeal
  3. Kies Van Gerwen wint het WK Darts – En vink de UniBoost aan in je Betslip.

Als Mighty Mike zich voor de 4e keer kroont tot wereldkampioen kun je 50x je inzet winnen. Deze inzet wordt direct toegevoegd aan je wallet.

Unibet van Gerwen Odds Boost

Algemene voorwaarden Michael van Gerwen Unibet Odds Boost

Natuurlijk heeft elke mooie Unibet promotie ook te maken met kleine lettertjes, wij hebben hieronder alle algemene voorwaarden voor de Unibet Odds Boost opgesomd waar jij rekening mee moet houden. De meest bekende zijn toch wel dat je 24 jaar of ouder moet zijn en dat de actie geldig is t/m 2 januari 2023 om 20:00.

  • Alleen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder op Unibet hebben recht op deze welkomstbonus
  • Je moet wonend zijn in Nederland om in aanmerking te komen voor deze actie
  • De actie is geldig t/m 2 januari 2023 20:00
  • De maximale inzet voor deze weddenschap bedraagt €1
  • Als de weddenschap goed is kan je de winst direct uit laten betalen, als je één keer je stortingsbedrag hebt rondgespeeld
  • Als je kiest voor deze Unibet Odds Boost, dan kun je niet meer kiezen voor andere Unibet welkomstbonussen

Over de auteur

Evert schrijft sinds 2022 content voor de website van weddenbonus.com hij is al lange tijd in de markt van diverse bookmakers. Evert is gespecialiseerd in Europees voetbal. Hij is een groot fan van de Eredivisie, Premier League en La Liga hij weet hierbij veel te vertellen over de odds en mooie promoties!

vorig artikel
Dirk van Duijvenbode - Ross Smith quoteringen PDC WK Darts 2023
volgend artikel
Michael van Gerwen - Dirk van Duijvenbode quoteringen 30-12-2022