Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Michael van Gerwen – Dirk van Duijvenbode quoteringen 30-12-2022

We zijn alweer bijna aangekomen bij de finale van het WK darts. Maar eerst staan er nog twee Nederlanders tegenover elkaar in de kwartfinale. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode spelen op vrijdag voor een plek in de halve finale. 

Michael van Gerwen topfavoriet voor de (eind) zege

Al een paar weken voor aanvang van het toernooi op Alexandra Palace was Michael van Gerwen al de onbetwiste nummer één volgens velen om het Wk darts te winnen. Het verschil in de odds tussen MVG en andere darters was aanzienlijk. Waar je voor winst van Michael van Gerwen bij de meeste betting sites zo’n 3,50 keer je inleg kreeg, kreeg je voor Michael Smith en Peter Wright als ruim zes keer je inzet. 

Odds Boost van Gerwen WK darts
Unibet-screenshot van 29-12-2022

Michael van Gerwen maakt voorlopig zijn favorietenrol waar. De Nederlander won overtuigend zijn eerste twee wedstrijden op het WK. Op woensdag maakte Michael van Gerwen met zijn Oostenrijkse tegenstander Mensur Suljovic er een spektakel van. Hoge finishes en torenhoge gemiddelden waren schering en inslag. Uiteindelijk won Michael van Gerwen de wedstrijd met 4-2. Daar ging wel het nodige spektakel aan vooraf. Zo gooide Suljovic 161 uit nadat Van Gerwen besloot zijn match pijl niet op bullseye te gooien. Dat pakte wellicht verkeerd uit, maar uiteindelijk won de Nederlander met een gemiddelde van 107.66 over de hele wedstrijd. 

Van Duijvenbode met het nodige geluk door naar de kwartfinale

Maar liefst vijf matchdarts wist Dirk van Duijvenbode te ontwijken voor hij uiteindelijk de winst naar zich toe trok op donderdag ten koste van Ross Smith. Het was een enerverende wedstrijd waarbij opviel dat Van Duijvenbode bij tijd en wijle het niveau van zijn Engelse tegenstander niet kon volgen. Toch liet ook van Duijvenbode geniale dingen zien en wist hij de wedstrijd met zijn enige matchdart uit te gooien. 

Toch valt het op dat Dirk van Duijvenbode toch ook het geluk ook zijn zijde heeft. De Nederlander kreeg ook in zijn voorgaande wedstrijd tegen Karel Sedlacek al match pijlen tegen kreeg. De als 14de geplaatste van Duijvenbode sloeg de eerste ronde over vanwege zijn geplaatste status en kroop daarna twee keer door het oog van de naald. Desalniettemin staat Aubergenius in de kwartfinale en heeft hij gewoon een kans om de halve finale te bereiken. De bookmakers Nederland achten de kansen van Dirk van Duijvenbode niet al te hoog in, zoals je in de tabel hieronder kunt zien.

Bookmaker:Unibet klein logo
Bookmaker bonus:BetCity BonusBet365 BonusUnibet Bonus
Van Gerwen wint1.271.231.24
Van Duijvenbode wint8.008.868.60
Van Gerwen King of the Oche:Ja6.007.207.15
Van Duijvenbode wint King of the Oche: Ja9.008.809.20
Meer dan 16,5 180’s1.851.921.92
Minder dan 16,5 180’s1.881.851.80
Odds van 29-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

Speciale darts bonus bij Unibet

Bij het wedden op Michael van Gerwen op het WK darts heeft Unibet nu een mooie bonus voor je klaar staan. Nieuwe spelers kunnen namelijk gebruik maken van de Unibet odds boost waarmee je 50x je inzet kun winnen.Deze odds boost is beschikbaar bij de weddenschap “Michael van Gerwen wint het WK”. Met een maximale inzet van € 1,00 houdt dit in dat je dus € 50,00 kunt winnen. Aanmelden voor deze bonus doe je via de links in dit artikel.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Unibet Odds Boost | 50x inzet tijdens WK Darts 2023
volgend artikel
Voorbeschouwing Dimitri van den Bergh - Michael van Gerwen WK Darts met odds