Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Voorbeschouwing Dimitri van den Bergh – Michael van Gerwen WK Darts met odds

We zijn bijna bij de finale van het WK Darts aangekomen. Michael van Gerwen gaat op zoek naar een finaleplek tegen Dimitri van den Bergh. We hebben de beste odds gevonden en daarnaast ook een speciale bonus voor je klaar staan.

Michael van Gerwen vernedert Chris Dobey in de kwartfinale

Op nieuwjaarsdag speelde Michael van Gerwen tegen Chris Dobey, de man die Rob Cross in de vierde ronde naar huis stuurde. Waar Dobey tegen Cross uitpakte, is MVG toch van een ander niveau. Van Gerwen won namelijk met 5-0 van Dobey. De Nederlander had geen kind aan zijn tegenstander en won in totaal zeven van de acht wedstrijden van Dimitri van den Bergh. Aangezien MVG topfavoriet is bij de bookmakers voor de eindzege, verwachten we ook dat Mighty Mike doorgaat naar de finale. Hieronder zie je de odds om te wedden op deze wedstrijd.

Bookmaker:jacks nederlandbet365 klein logoUnibet klein logo
Bookmaker bonus:Jacks BonusBet365 BonusUnibet Bonus
Van Gerwen wint1.151.231.15
Van den Bergh wint5.408.865.40
Van Gerwen King of the Oche:Ja3.757.203.75
Van den Bergh wint King of the Oche: Ja13.008.8013.00
Meer dan 21,5 180’s1.901.831.90
Minder dan 21,5 180’s1.801.831.80
Odds van 02-01-2022 – quoteringen kunnen veranderen

De betting sites verwachten dus niet zo heel veel problemen voor de Nederlander. Alleen in 2022 won MVG alleen al alle vier zijn wedstrijden tegen Van den Bergh. De laatste keer dat de Nederlander verloor was in 2018. Dat was ook gelijk de enige keer. Zien we Mighty Mike terug in de finale? De odd voor “Michael van Gerwen wordt wereldkampioen” staat inmiddels op 1.53 en dat is dus maar net iets meer dan een zege op maandagochtend tegen Dimitri van den Bergh.

50x je inzet als Michael van Gerwen het WK darts wint

Bij Unibet hebben ze nu een speciale bonus waarmee je € 50,00 kunt winnen als Michael van Gerwen het WK wint. Dat doe je als nieuwe speler. Je dient je eerst aan te melden, een storting te maken en vervolgens kun je € 1,00 inzetten met de Unibet odds boost. Met deze bonus kun je 50 x je inzet krijgen voor het wedden op het WK Darts als MVG het WK Darts wint in plaats van de reguliere odd van 1.53. Via de links op deze pagina kun je je direct aanmelden en pak je deze prachtige Unibet bonus.

Odds Boost van Gerwen WK darts
© Unibet – screenshot van 02-01-2022

Dimitri van den Bergh voor de eerste keer in de halve finale

Vorig jaar vloog Dimitri van den Bergh al in de tweede ronde uit het toernooi. De jaren daarvoor ging het, net zoals dit jaar, een stuk beter. 2022 was sowieso een goed seizoen voor Dancing Dimi. De Belg won de Dutch Darts Masters, en de Nordic Darts Masters en versloeg in die finales respectievelijk Dirk van Duijvenbode en Gary Anderson. Ook versloeg hij al Gerwyn Price al vorig jaar en won hij de World Matchplay in 2020 en was hij runner-up in 2021 door van Peter Wright te verliezen.

De Belg kent een goed WK en versloeg in de vorige ronde Jonny Clayton met 5-4 en daarvoor ook al zijn landgenoot Kim Huijbrechts. Eerder in het toernooi won hij van Krzysztof Ratajski en Lourence Ilagan. Van den Bergh weet dat hij zijn beste spel moet spelen om überhaupt een kans te hebben tegen Michael van Gerwen. Toch zal de overwinning op Clayton hem al het nodige vertrouwen geven, maar of dat genoeg is, is nog maar de vraag. Dat zie je ook terug aan de odds van 5.40 voor een overwinning van Van den Bergh bij de bookmakers Nederland.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Michael van Gerwen - Dirk van Duijvenbode quoteringen 30-12-2022
volgend artikel
WK Darts finale: voorbeschouwing Michael Smith - Michael van Gerwen quoteringen