weddenbonus nieuws

Inzetten op Mexico Duitsland en krijg €150!

Duitsland en Mexico spelen in groep F een heel belangrijke wedstrijd. Groep F wordt door veel wedders de moeilijkste groep genoemd, omdat er naast Duitsland en Mexico, ook nog Zweden en Zuid-Korea in vertoeven. Zoals op elk toernooi is Duitsland een van de favorieten om de Cup te winnen. Bet777 heeft een mooie promotie voor nieuwe wedders uit België en Nederland: 100% tot €150. Hieronder zullen we de promotie bespreken en een korte voorbeschouwing op de wedstrijd Mexico Duitsland geven.

Tijdelijk en exclusief: Spelers uit België kunnen bij de registratie de Bet777 Bonus Code ´Topfree´ intypen. Hierdoor krijgen ze na een maand, een extra €10 Free Bet. Daarna krijgen ze maandelijks een €5 Free Bet, al je meer dan €50 maandelijks inzet. Nederlanders kunnen enkel profiteren van de standaard bonus zonder een code te gebruiken. 

Gratis 100% tot €150 bij Bet777 ?

  • Klik hiervoor op de Bet777 banner of foto en registreer je account.
  • Gebruik Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard, Neteller of Skrill om te storten.
  • Na de storting kan je in je account de bonus claimen.
  • Als dit binnen de 15 dagen na je storting is, krijg je 100% tot €150.
  • Vrijspelen kan door je bonus driemaal in te zetten.
  • De minimum odds dienen 1.70 te zijn en dit binnen 30 dagen.

 

Mexico Duitsland wedden © Bet777

 

Voorbeschouwing Duitsland Mexico

Ondanks de mindere voorbereiding is Duitsland de torenhoge favoriet bij de Betting sites Nederland. Bet 777 heeft Duitsland een notering van 1.46 gegeven voor een driepunter. Een gelijkspel brengt dan weer 4.20 op. Terwijl een zege voor Mexico een quotering krijgt van 7.00. De Mexicanen hebben verklaard dat ze kans maken op de wereldtitel, maar na het schandaal met de vrouwen van plezier, is de voorbereiding volledig in de war. We denken ook niet dat Mexico hier voor een verrassing kan zorgen, dus wij stippen net zoals Bet777 ook Duitsland als winnaar aan. Timo Werner heeft zelf ook een grote kans om WK Topscorer 2018 te worden. Wat denk jij? Waag je kans en schrijf je nu in!

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten Portugal Spanje en krijg €10 gratis
volgend artikel
Zet in op België Panama en krijg exclusief €130