weddenbonus nieuws

Niet 1001 nachten maar nu tot 1001% extra winst bij Meridianbet

Juist nu we elke dag zoveel wedmogelijkheden krijgen, doet Merdianbet het vrijwel onmogelijke! Je krijgt hier nu tot 1001% met de House of boosted odds promo. Hier lees je hoe het werkt.

 

Gigantisch veel extra winst bij Meridianbet

Door verschillende weddenschappen te combineren pak je nu enorme extra winsten bij Meridianbet. Je pakt die extra winst al zodra je vijf bets combineert. Hoe meer combinaties je maakt hoe hoger je percentage wordt. Nu zal je misschien denken, hoe kom ik aan zoveel weddenschappen, maar dat is helemaal niet zo moeilijk deze maanden. Je hebt het wellicht al gemerkt, de Jupiler Pro League is weer begonnen, de Nederlandse competitie staat op het punt van beginnen, net als de Premier League en we zitten al middenin de kwalificatiewedstrijden van de Europa League en de Champions League. En dat is nog alleen maar voetbal.

 

Dit weekend begint de Tour de France, de Formule 1 op Spa Francorchamps is op zondag en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je onvoldoende wedaanbod hebt om die 1000% winstverhoging te pakken bij Meridianbet!

 

house of boosted odds Meridianbet

© Meridianbet

 

 

Hoe krijg je 1000% extra?

Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel. Combineer zoveel mogelijk weddenschappen die elk minimaal 1.40 zijn. Bij vijf combinaties krijg je al 3%, je krijgt 10% bij zeven combinaties en als je tien bets combineert staat je winstpercentage al op 25%.Dat is natuurlijk nog geen 1001% maar we zijn dan ook nog niet klaar. Vanaf 25 combinaties worden je bedragen duizelingwekkend hoog, het begint met 100% voor 25 bets en bij 30 bets sta je al op 150%. Voor je 1001% krijgt staat er eerst nog 200% voor je klaar bij 35 combinaties.

 

Met een beetje risico, geluk en inzicht pak je bij een correcte voorspelling van 40 combinaties behalve de geaccumuleerde odds ook nog eens die sprookjesachtige 1001% extra.  Het enige waar je op moet letten is dat systeemweddenschappen zijn toegestaan en dat je odds voor elke selectie 1.40 of hoger zijn. Voor de rest ben je vrij om te doen en laten met welke bets je combineert, prima voorwaarden bij deze weddenbonus.

 

Nog meer acties bij Meridianbet

Net zoals bij alle andere bookmakers België zijn welkomstbonussen en andere promoties om nieuwe spelers aan te trekken niet meer beschikbaar. Als bookmaker dien je dus creatief te zijn en Meridianbet heeft een goede oplossing gevonden. Buiten the house of boosted odds krijg je € 10 contact geld op je rekening. Hiervoor dien je als nieuwe speler een voetbalweddenschap te plaatsen van minimaal € 10 op odds hoger dan 2.0. Als je wint krijg je €10 cash direct op je rekening gestort. Wees er wel snel bij want de actie loopt ten einde op 27/08/2020.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ via de kwalificatie wel naar de Champions League?
volgend artikel
Mooie wedstrijden in de Pro League op zaterdag