10:00 uur

March Madness bij Youwin!

Maart is voor de fans van sporten, die vooral in de VS populair zijn een heel interessante maand. Niet alleen staan de play-offs van de NBA voor de deur, maar tegelijk vindt ook het grootste College-basketbaltoernooi plaats, dat alom bekend is onder de naam “March Madness”. Ook bij Youwin wordt het te gek, want je kunt er elke dat een bonus van 100% tot 1000 euro winnen. Naast de niet helemaal overtuigende welkomstbonus van Youwin lijkt ons dit toch een kanjer!

March Madness bij Youwin
© by Youwin

Maar drie stappen staan in je weg om deze bonus te winnen:

  1. Voer een combinatieweddenschap met minstens 3 selecties door op het “”-toernooi
  2. Tik je bedrag in en bevestig
  3. Win tot 100% extra

De minimale inzet moet 1 euro bedragen, en er is een minimale quotering van 1,20 per selectie van het combinatieweddenschap. Een maximaal bedrag per weddenschap is er ook, dit bedragt 100 euro. Indien je een bonus wint, dan wordt deze binnen de 24 uur na afloop van een weddenschap aan je account goedgeschreven.

Zo kun je elke dag met de 100% bonus , dit is het maximale bedrag wat per dag kan worden gewonnen. Om de bonus te berekenen bestaat er een formule, die niet bijzonder ingewikkeld is: De inzet wordt van de winst afgetrokken, en het percentage wordt dan aan het bedrag toegevoegd.

Met deze promotie valt er dus heel wat te winnen, want per dag maak je kans op maximum 1000 euro. De minimale quoteringen zijn niet bijzonder hoog, en voor ieder is er wat wils, want de inzet kan tussen 1 euro en 100 euro per weddenschap bedragen. Zo kun je dus gewoon spelen om deze promotie uit te proberen, of echt voor winst gaan. Wat je ook doet, het beste kijk je even op onze pagina naar de andere promoties van dit moment, om de voor jou beste aanboden te vinden.