weddenbonus nieuws

Wed zonder zorgen op winst voor Tottenham: € 10 Free!

Wat een topaffiche bij de halve finale van de FA Cup: Manchester United speelt tegen Tottenham. Betser biedt voor deze speciale wedstrijd een mooie promotie aan voor hun Nederlandse wedders. Als je min € 10 wedt op winst voor Tottenham, en Tottenham speelt echter gelijk of verliest, dan ontvang je een Free bet ter waarde van € 10. We gaan hieronder deze promotie, de welkomstbonus en een voorbeschouwing Man U – Tottenham geven.

Hoe wed je € 10 zonder risico op Man U – Tottenham

  • Klik hier op een Betser button en registreer of meld je aan.
  • Storten kan je oa. doen via iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, … .
  • Wed voor minstens € 10 pre match op een overwinning van Tottenham.
  • Als je wint, ontvang je de winsten op je spelers account.
  • Bij verlies, ontvang je een Free Bet van € 1o op 23 april.
  • Deze Free Bet kan je vervolgens inzetten op een evenement naar keuze.
  • De winst hieruit wordt integraal op je spelers account geplaatst.

wedden betser man u tootenham
© Betser

Nieuw bij Betser? Pak € 10 Gratis!

Betser is een van de betere Bookmakers Nederland en hun welkomstbonus is er een direct voor iedere Nederlandse wedder. Storten en wedden met iDeal, Mastercard, Visa, Neteller of Skrill is mogelijk en we raden je aan om minstens € 20 te storten. Zodra je je een weddenschap van € 20 of meer plaatst, ontvang je een Betser Bonus van € 10 in cash geld. Je leest het goed: je hoeft dit bedrag dus niet meer vrij te spelen. Er zijn weinig andere Betting sites die een dergelijke promotie aanbieden.

 

Voorbeschouwing Man U – Tottenham

Manchester United spaarde woensdag een paar basisspelers om fris aan de halve finale van de FA Cup te kunnen beginnen. Al bij al wonnen ze vrij makkelijk hun uitwedstrijd tegen Bournemouth met 0-2. Tottenham speelde eerder al 1-1 gelijk tegen Brighton & Hove Albion, met een weder optredende Alderweireld. In de twee onderlinge duels tussen Tottenham en Manchester United, waren ze elk eenmaal winnaar. Het is moeilijk om een winnaar te voorspellen van dit duel, het zal van de mentaliteit van de dag afhangen. Winst voor Tottenham levert je alvast een odd op van 2.20. Manchester United heeft een hogere notering van 3.30. Hoe dan ook, met deze € 10 promotie van Betser, neem je weinig risico als je op Tottenham wedt. Als je wint, heb je 22 euro en bij verlies krijg je en Free Bet van 10 die je kan vrij kan inzetten.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten op NEC / Fortuna / Jong Ajax en ontvang 50% extra bij BetFIRST
volgend artikel
Inzetten op Bekerfinale en krijg € 130 extra!