weddenbonus nieuws

Vandaag: Zlatan to score @ 8.00 i.p.v. 1.94 bij 888Sport!

Start het weekend goed, start met een doelpuntenmakers bet van Zlatan Ibrahimovic! 888Sport biedt jou vanavond exclusief een 8.00 als Zlatan het net weet te vinden. Een oddverhoging van ruim 400% die je absoluut niet mag laten liggen. Wij blikken voor jou vooruit op deze actie, dit duel en andere 888Sport Acties.

 

Hoe profiteer ik van de Zlatan @ 8.00 odd?

  • Meld je via onderstaande afbeelding aan bij 888Sport.
  • Wed € 5 – € 10 op reguliere 1.94 odd ´Zlatan to score anytime´.
  • Gewonnen? 888Sport betaalt je winst uit tegen een 8.00 odd!
  • Extra winst is in Free Bets. Benut deze binnen 7 dagen en win nog meer!

 

Man U Southampton Wedden © 888Sport

 

Reeds klant? Profiteer van andere Premier League Acties!

Bovenstaande 888Sport Bonus geeft nieuwe Nederlandse klanten de kans om met een kickstart te beginnen met wedden bij 888Sport. Mocht je al een account hebben, zijn er gelukkig nog tal van andere promoties voor de Premier League. Zo levert de 888Sport Goals Means More Promotie je voor elk doelpunt van jou gekozen team Free Bets op en kan je bijvoorbeeld ook spelen met de 888Sport Spice Up Saturdays Promotie. Hierbij ontvang je een € 5 gratis weddenschap als je op zaterdag een € 10 pre-match en live weddenschap op de Premier League plaats. Daarnaast zijn er nog tal van andere promoties!

 

Vooruitblik: ´Zlatan is on Fire´

Het is natuurlijk mooi dat de odd van Zlatan to score naar 8.00 is verhoogd maar kan hij ook weten te scoren? Wij denken van wel. In het eerste competitie treffen vorige week wist hij gelijk zijn stempel te drukken en te scoren. United won mede door 1 treffer van hem met 1-3 bij Bouremouth. Ook scoorde hij bij zijn debuut wedstrijd direct en is hij verzekerd van goede aanvoer met Rooney, Martial en Mkhitaryan om hem heen. Southampton kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen Watford en lijkt ook vanavond weinig kans op een zege te hebben. Zodoende is een bet op Man. U en Zlatan to score zeker de moeite waard!

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
Nieuwe & Bestaande Klanten: Nu 50% extra + € 25 Gratis!
volgend artikel
CL Play Offs - Wed € 10 en krijg € 20 Gratis Weddenschap!