weddenbonus nieuws

Gokken op Man. United – Liverpool: < 2,5 goals? € 10 cashback!

De kraker tussen Manchester United en Liverpool in de Premier League wordt afgewerkt op zaterdagmiddag om 13.30u. Dit is tegelijkertijd voor nieuwe en bestaande Nederlandse klanten bij Betser de kans om te profiteren van een cashback actie op dit duel. Nieuwe klanten pakken daarnaast ook nog eens een 100% tot € 25 welkomstbonus. Beide acties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Hoe kan ik € 10 risicovrij inzetten?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Heb € 10 in account. Storten kan met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Plaats een € 10(+) weddenschap op minder dan 2,5 doelpunten @ 1.90.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt maandag je inzet tot € 10 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is voor jou!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw? Pak aanvullend 100% tot € 25 welkomstbonus!

Bovenstaande actie is een leuke extra voor spelers van Betser. Als nieuwe klant levert een eerste storting je ook nog eens een 100% bonus op tot een maximum van € 25. Je speelt deze bonus reeds vrij door het bonusbedrag 12x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen. Met haar grote wedden aanbod en uitstekende website behoort Betser tot de betere Bookmakers Nederland voor zowel je Sportweddenschappen als Voetbal Bet!

Voorbeschouwing Manchester United Liverpool

Het duel tussen de nummers 2 en 3 is naast dat het belangrijk is voor de Champions League plaatsen ook een prestige strijd. Beide ploegen zijn in vorm en het belooft een mooi duel te worden. In eigen huis incasseerde United tot dusverre slechts 6 treffers in 14 duels. Liverpool is veel scorend maar de vraag is of dit ook lukt tegen De Gea. Wij gokken op een kleine overwinning voor United. Dit is enerzijds goed voor je < 2,5 goals bet en anderzijds kun je ook de winst odd van 2.70 voor United benutten. Denk jij anders? Gelijkspel is 3.25 en winst Liverpool ook 2.70. Zet nu in bij Betser en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Spurs - Juve & City - Basel met € 60 Cadeau bij BetVictor!
volgend artikel
Spelen met € 5 Cadeau en € 100 Extra bij b-Bets!