weddenbonus nieuws

Manchester & Glasgow Derby Actie: Verviervoudigde odds!

Het belooft een geweldige zaterdag te worden met om 13.00u ´The old Firm´ tussen Celtic en Glasgow Rangers en om 13.30u de Manchester Derby tussen United en City. Wij blikken voor jou vooruit op deze duels en doen dit niet zonder reden. Een weddenschap op een van deze duels levert nieuwe Nederlandse klanten bij 888Sport namelijk odds op die tot 4x zo hoog zijn! Bekijk nu de vooruitblik en de verhoogde odds en plaats je weddenschap!
 

Hoe profiteer ik van de verhoogde odds?

  • Meld je aan bij 888Sport via de banner behorend bij jouw gekozen duel.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PayPal, Visa/Master.
  • Plaats een € 10 bet op het door jou gekozen team en de reguliere odd.
  • Gewonnen? Ontvang inzet + winst + Free Bets o.b.v. verhoogde odd.
  • Gebruik je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is voorwaarden vrij!

 

Manchester: United @ 8.00 – City @ 12.00

Het eerste duel waarvoor je kunt kiezen om je 888Sport Bonus te gebruiken is de Manchester Derby. Beide ploegen zijn de competitie voortvarend gestart met 9 punten uit 3 duels. Dit onder leiding van de nieuwe coaches Mourinho (Man U.) en Guardiola (City). Opvallend feit is dat Mourinho in slechts 3 van de 16 duels tegen Guardiola wist te winnen, Guardiola won op zijn beurt 7 onderlinge duels. City moet het zonder Aguero stellen door en schorsing terwijl Gündogan, Sane en Kompany twijfelgevallen zijn. Bij United is het nog afwachten of Shaw, Valencia, Rojo, Fellaini en Mkhitaryan van de partij zijn. Een duel dat beide kanten op kan, wat denk jij? Zet in jouw favoriet en wed met gigantische noteringen!

 

Manchester United - City Wedden © 888Sport

 

Glasgow: Celtic @ 7.00 – Rangers @ 19.00

Gezien de aanvangstijden van de duels zullen wellicht wat minder ogen op dit duel gericht zijn, de strijd zal echter zeker niet minder zijn. Na het faillissement van Rangers enkele jaren geleden wisten ze in razendsnelle tijd weer op te klimmen naar de hoogste divisie in Schotland en staat ´The old Firm´ eindelijk weer op het programma in competitieverband. Rangers staat ook direct 2e met 8 punten uit 4 wedstrijden. Celtic staat echter 1e met 9 uit 3 en heeft het thuisvoordeel. Weet het opportunistische Rangers toch te stunten? Een 19.00 odd wacht op jou! Gebruik deze Bookmaker Bonus nu door je onderstaand aan te melden!

 

Celtic Rangers Wedden © 888Sport

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nederlanders: Wed € 10 op Winst Nederland en Win € 46!
volgend artikel
Laatste Kans - Alleen dit weekend nog 600% Bonus!