weddenbonus nieuws

Ligue 1: Het duel van de vervolgers tussen Lyon en Lille deze zondag

Nadat PSG de titel in de Ligue 1 al op zak heeft, zijn ze opeens begonnen met verliezen. Meer spanning wacht er in het duel van de vervolgers. Deze week spelen namelijk Lyon, derde in de stand, en Lille, tweede in de stand, tegen elkaar. Dit is ook een belangrijke wedstrijd omdat 6 punten tussen deze beide ploegen liggen. En die 6 punten zijn het verschil tussen een direct ticket voor de Champions League en een ticket voor de kwalificatie. Bij de voetbal gokken sites zoals Svenbet zijn er zijn er vele verschillende selecties beschikbaar op deze wedstrijd.
 

Voorbeschouwing en odds Lyon – Lille bij Svenbet

Lille is op dit moment net iets beter in vorm dan Lyon. Van de laatste 5 wedstrijden hebben zij 3 gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. Lyon heeft ook 3 keer gewonnen, maar ook 2 keer verloren. Ook belangrijk om te weten – Saint-Étienne staat op maar 3 punten van Lyon. En die 3 punten zijn het verschil tussen de Champions League-kwalificatie en een seizoen in de Europa League.
 

Lyon tegen Lille in de Ligue 1 in Frankrijk bij bookmaker Svenbet online
© Svenbet

 
Thuis is Lyon sterk. Daardoor liggen de odds voor winst van OL bij 1.70. Wint Lille, dan ontvang je 4.55 keer je inzet. Een quotering van 4.13 wacht als er geen winnaar is. Wed bijvoorbeeld op de resultaten van de eerste en de tweede helft:

  • Een remonte van Lyon in de tweede helft brengt een quotering van 14.60
  • Indien Lille in de tweede helft voorbij Lyon gaat, dan ontvang je odds van 25.00
  • Eindigen zowel eerste alsook tweede helft op een gelijkspel, is de notering bij 5.28

Naast de beschikbare selecties en odds is ook de welkomstbonus van de bookmaker sterk!
 

Svenbet stortingsbonus: 100% van je storting tot € 100

De Svenbet bonus is beschikbaar voor elke nieuwe klant. Klik dus op onze button naar de homepage van de aanbieder. Via ‘register’ kun je een account voor sportweddenschappen aanmaken. Volg de stappen en stort dan een eerste keer zodra je account klaar is. De eerste storting moet minstens € 20 bedragen. Het welkomstaanbod van de bookmaker heeft een percentage van 100% van je storting. Stort je dus € 20, dan ontvang je € 20 bonus. Wil je het maximale bedrag, dan moet je € 100 storten.
 
Hierbij hebben we het dus niet over gratis wedden, maar over een stortingsaanbod. Nu moet je de bonus nog vrijspelen. Speel zowel storting alsook bonus elk 10 keer rond tegen een quotering van 1.90 of hoger. Aan deze bonuscondities moet je binnen de 30 dagen voldoen. Over het algemeen zijn deze bonuscondities moeilijker dan bij de meeste andere bookmakers. Maar met een percentage van 100% en een maximum bedrag van € 100 is dit toch een attractief welkomstaanbod. Zet nu in op Lyon – Lille in de Ligue 1 bij bookmaker Svenbet online!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Gent - Brugge en Anderlecht - Standard in de Pro League Play-Offs
volgend artikel
Geld inzetten op Ajax Spurs kan nu met € 100 gratis van Svenbet!