weddenbonus nieuws

Verdien € 50 met je Interwetten Bets én pak € 125 Bonus!

Dit weekend is het weekend van Liverpool Manchester United (zaterdag 13.30u) en het weekend waarin je bij Interwetten van een totaal van € 175 aan bonusgeld kunt profiteren! Bestaande uit € 50 voor bestaande en nieuwe klanten bij het plaatsen van weddenschappen, € 100 stortingsbonus voor nieuwe klanten en een € 25 risicovrije weddenschap voor nieuwe klanten. In dit artikel bespreken we alle drie de promoties en blikken we vooruit op het duel tussen Liverpool en Manchester United.
 

Hoe pak ik € 50 met mijn weddenschappen?

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Stort met Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard of benut huidige saldo.
  • Ga naar 20 jaar Interwetten Promo pagina, € 50 actie en klik ´Participate´.
  • Plaats voor € 100(+) aan bets en krijg € 20 Free Bet of € 250 en krijg € 50!
  • Alle pre-match bets en quoteringen tellen. Inzettijd is tot 15/10/17  23.59u.
  • Met elke € 25 aan bets krijg je ook nog eens een lot voor loterij van 22/10/17.

 

Nieuw? Pak € 100 bonus door je storting!

Bovenstaande actie is prima als je al bij Interwetten speelt als bestaande klant maar ook optimaal om automatisch gebruik van te maken dat je je aanmeldt met de stortingsbonus van Interwetten. Na je aanmelding bij Interwetten en het maken van een storting krijg je namelijk 100% tot € 100 bonus. Als voorbeeld nemen we een storting van € 100. Vervolgens krijg je bij elke keer dat je je stortingsbedrag inzet (€ 100) 20% van je bonus (€ 20) in echt geld. Na 5x inzetten van je stortingsbedrag binnen 14 dagen op odds van 1.70 of hoger is je gehele bonus vrijgespeeld!

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Eerste mobiele bet tot € 25 risicovrij!

Ook kun je profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. Plaats simpelweg een eerste weddenschap via je mobiel of tablet met een inzet van € 10 – € 25 op een quotering van 1.70 of hoger en bij verlies krijg je je inzet geheel terug, dit zonder enige verdere bonus voorwaarden! Je hoeft enkel win@interwetten.com te mailen en zij geven direct jouw inzet terug in echt geld! Interwetten behoort verder tot de prima Bookmakers Nederland en is het aanmelden waard. Zeker ook gezien het prima wedden aanbod!
 

Voorbeschouwing Liverpool Manchester United

Dé wedstrijd van dit weekend is de clash tussen rivalen Liverpool en Manchester United. Liverpool kent een matige seizoensstart met 12 punten uit 7 duels en een 7e plek. Het grote manco zit zich in de achterhoede, het moest reeds 12 treffers incasseren. Daarnaast mist het ook nog eens Lallana, Clyne en Mané in het treffen met United. Zo matig als het met Liverpool gaat, zo goed gaat het met Man. U. Met 19 punten uit 7 duels is het gedeeld koploper en het wist reeds 21 maal te scoren. Zeven treffers hiervan waren afkomstig van Lukaku die in topvorm is. Manchester United lijkt dan ook de favoriet. De bookmakers denken echter anders en geven zowel Liverpool als United een 2.65 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.30. Wat denk jij? Pak stortingbonus, wed € 25 risicovrij en verdien € 50 met bets!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak € 20 gratis met je Nederland - Zweden inzet bij Mr Green!
volgend artikel
Pak nu jouw kans om € 5 in te zetten zonder storting!