weddenbonus nieuws

Gokken op Liverpool Manchester City – Top Oudjaarsdag Odds!

2016 wordt afgesloten met een volledig programma in de Premier League. Eén van deze duels is Liverpool – Manchester City en met dit duel heb je direct de kans om het jaar op geweldige wijze af te sluiten bij 888Sport. Nieuwe Nederlandse klanten kunnen nu namelijk wedden op dit duel met quoteringen van 9.00 voor winst Liverpool en 11.00 voor winst Manchester City. Wij geven jou exact aan hoe jij kunt profiteren van deze promotie en schreven een Liverpool Manchester City Voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik op Liverpool @ 9.00 of City @ 11.00?

  • Klik allereerst op één van de 888Sport Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Geld Storten Wedden € 10 of meer met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Wed hierna € 10 op winst Liverpool 2.30 of € 10 op winst Manchester City @ 2.95.
  • Gewonnen? 888Sport zet beide quoteringen om in de verhoogde odds van 9 en 11.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + ook extra winst in Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen, alle winst die je maakt is nu volledig voor jou!

 

<Voorbeschouwing Liverpool Manchester City>
© 888Sport

Voorbeschouwing Liverpool Manchester City

Het duel tussen Liverpool en City is het laatste duel van de 1e competitieronde. Uit 18 duels wist Liverpool tot dusverre 40 punten te behalen terwijl City tot 39 punten wist te komen. Beide goed voor een tweede en derde plek, maar wel met respectievelijk 6 en 7 punten achterstand op koploper Chelsea. Het moge dan ook  duidelijk zijn dat beide ploegen vol voor de winst zullen spelen. Beide ploegen lijken ook in uitstekende vorm aangezien ze hun laatste 3 competitieduels wisten te winnen. Veel lijkt dan ook af te hangen van de vorm van de dag. In eigen huis is Liverpool tot dusverre in ieder geval zeer sterk met 6 overwinningen en 2 gelijke spelen. City speelt uit echter ook verdienstelijk met 7 overwinningen uit 9. Wie denk jij dat 2016 goed afsluit? Ongeacht wie je kiest, je speelt met zeer veel value!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Hull - Man. Cit of Liverpool - Stoke met Top Odds!
volgend artikel
Wij wensen jou een gelukkig, gezond en succesvol 2017!