weddenbonus nieuws

Combineer je naar meer winst met Liverpool – Bayern

Ook deze week staat weer in het teken van Europees voetbal in de Champions League en Europa League. We beginnen met de kwartfinale tussen Liverpool en Bayern. Beide ploegen staan op dit moment tweede in hun competities en willen in de Champions League naar de halve finales. En dat is niet het enige goede nieuws – ook BetFIRST laat je profiteren van deze wedstrijd. In dit artikel gaan we het hebben over de combo boost voor je combinatieweddenschappen. En natuurlijk ook over het uitstekende welkomstaanbod met € 100 bij de bookmaker!
 

Win 50 percent extra met de combo boost op het voetbal bij BetFIRST
 
© BetFIRST

 

BetFIRST: ontvang 50% winst extra in cash

Als een van de bookmakers voetbal met interessante aanboden laat BetFIRST je nog meer cash winnen. Dit doe je met je combinatieweddenschappen. Meer selecties in je combinatieweddenschap betekenen hierbij ook meer winst voor je! Ga dus naar je account bij de bookmaker en plaats een combinatie op Liverpool – Bayern in combinatie met een van de vele andere Europese duels. Hierbij moet elke selectie van je weddenschap een quotering van tenminste 1.25 hebben. Je krijgt bijvoorbeeld:
 

  • 5% extra winst bij 4 winnende selecties
  • 15% extra winst ontvang je voor 8 selecties
  • 30% meer winst krijg je voor 11 selecties
  • Vanaf 15 selecties ontvang je 50% extra

 
Belangrijk is hierbij dat de winst in cash beschikbaar is, niet in bonusgeld. Al vanaf 4 selecties profiteer je van de combo boost – met 5% extra winst. Maximaal is het mogelijk met een combinatieweddenschap tot € 10.000 te winnen. Dit is dus een leuke aanbieding, als je op zoek bent naar meer winst voor je weddenschappen op het voetbal.
 

Win € 200 BetFIRST welkomstbonus

De goede reputatie van deze bookmaker komt niet enkel door de combo boost. Heb je nog geen account, dan win je met je eerste storting. Open je account en stort een eerste keer – BetFIRST biedt je nu 100% van je stortingsbedrag als bonus. En dit tot maximaal € 200. Het minimale bedrag van je storting moet € 10 zijn om deze bonus te ontvangen. Je moet dan wel nog voldoen aan de bonuscondities van de bookmaker.
 

Tot 200 euro ontvang je voor je eerste storting bij bookmaker BetFIRST
© BetFIRST

 
Binnen de 30 dagen moet je zowel het storting- alsook het bonusbedrag telkens 2 keer rondspelen. Dit moet je doen tegen een quotering van tenminste 1.40. Bij ons heeft deze bonus alvast 5 op 5 sterren op zak. Meer dan 175 verschillende selecties wachten er op je voor Liverpool – Bayern. Liverpool is duidelijk favoriet, maar met een uitstekende quotering van 2.05. Voor winst Bayern ontvang je zelfs 3.55 keer je inzet op een van de beste voetbal gokken sites. Maak nu je account aan, win de BetFIRST bonus en profiteer van je combinaties op Liverpool – Bayern!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Gok op Brugge - Racing Genk met de beste quoteringen
volgend artikel
Nederlandse online gokken markt wordt gereguleerd vanaf 2020!