LeoVegas Bonus

LeoVegas Bonus

Gratis weddenschap
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.2

LeoVegas Bonus details

LeoVegas is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

LeoVegas biedt nieuwe klanten in andere landen een interessante LeoVegas Wedden Bonus: € 50 Free Bet. Plaats een eerste weddenschap met een inzet van € 50 op een quotering van 1.80. Je ontvangt vervolgens, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet terug in de vom van een Gratis Weddenschap. Benut vervolgens deze Free Bet binnen 7 dagen op een quotering naar wens en alle winst is zonder voorwaarden voor jou! Storten met iDeal is mogelijk bij LeoVegas!

Voordelen & nadelen

  • Eerste bet op 1.80(+) volstaat reeds voor ontvangen Free Bet
  • Geen Quotering vereiste aan Free Bet verbonden
  • Storten met o.a. iDeal is mogelijk
  • Enkel winst uit Free Bet wordt uitbetaald, inzet niet.

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen

Geldig t/m:

30-04-2019

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na een storting van € 10 of meer kun je beginnen met een eerste weddenschap. Storten kan bij LeoVegas o.a. met iDeal, Visa, Mastercard en PaySafeCard. Stortingen met Skrill en Neteller komen niet in aanmerking voor de LeoVegas Bonus. Na je eerste inzet van max. € 50 op een odd van 1.80 of hoger krijg je de waarde van je inzet uitgekeerd in de vorm van een Gratis Weddenschap. Hierna kun je je Free Bet van max. € 50 inzetten binnen 7 dagen op een odd naar keuze. De winst uit deze gratis weddenschap is vervolgens geheel voor jou.

Voorbeeld

Nadat je een storting hebt gemaakt van bijvoorbeeld € 50 kun je je eerste weddenschap plaatsen. Je wed bijvoorbeeld € 50 op een odd van 2.30 en wint deze weddenschap. Dit betekent dat je je € 50 inzet terugkrijgt + € 80 winst. Daarnaast krijg je ook nog eens een € 50 Free Bet cadeau. Als je deze Free Bet hierna bijvoorbeeld inzet op een odd van 1.90 en wint krijg je ook nog eens € 45 uitbetaald. In totaal zou je dan een saldo van € 175 hebben.

Conclusie

De LeoVegas Bonus is een mooie bonus. Je krijgt, ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap, een Free Bet cadeau ter waarde van je inzet. Zo heb je dus de kans om bij een eerste verlies voor revanche te gaan of bij een winnende weddenschap nog meer te winnen. De winst uit je Free Bet is verder zonder voorwaarden waardoor deze bonus van ons 4 sterren verdient.

Nieuws 🚨

Derby van Manchester: United naar Europa? City naar de titel?
Topwedstrijd Spurs-City met € 50 free bet bij Leovegas