Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Voorbeschouwing Leicester City – Manchester United 01-09-2022

In het King Power stadium gaat Manchester United op zoek naar de derde achtereenvolgende overwinning. Leicester City heeft nog niet gewonnen en staat stijf onderaan. Een belangrijke wedstrijden voor beide teams.

Leicester City in de problemen

De succes dagen van Leicester City lijken alweer even voorbij want het is is dit seizoen even zoeken waar ze precies staan op de Premier League ranglijst. Tenzij je onderaan begint, want dat is Leicester de eerste ploeg die je tegenkomt. De eerste wedstrijd van Leicester werd nog gelijk gespeeld, maar vervolgens werd er drie keer op rij verloren. Dit weekend verloor Leicester City en zag coach Brendan Rodgers positieve aanknopingspunten voor het duel tegen Manchester United. Die wedstrijd werd nipt met 2-1 verloren, maar er moet wel opgemerkt worden dat ze lange tijd tegen tien man speelden. 

Hoewel het spel de laatste weken niet om over naar huis te schrijven is, haalt Leicester wel vertrouwen uit het feit dat er al vijf keer op rij niet meer verloren van Man United. Het enige twijfelgeval bij Leicester City is James Maddison maar hij lijkt in ieder geval op de bank plaats te kunnen nemen. We verwachten dat Leicester volgens de bet sites Nederland niet al te veel kans heeft. Toch verwacht Rodgers een kans te hebben tegen het voorlopig nog altijd wisselvallige Manchester United.

Manchester United hoopvol na twee overwinningen op rij

Erik ten Hag heeft voor een flinke ommekeer gezorgd in het Engelse voetbal landschap. Na twee nederlagen op rij werd er van Liverpool gewonnen en nu kan Ten Hag niet meer stuk bij de fans. Na de wedstrijd tegen Liverpool werd ook Southampton verslagen. Hierdoor staat United op de elfde plek. Dat is nog niet zo hoog als waar ze zouden willen staan, maar het is al een verbetering ten opzichte van de vorige weken. 

Manchester United nam woensdag officileel Antony over van Ajax en zo kan Ten Hag dus weer over zijn geliefde vleugelspeler beschikken. In totaal is er nu voor ruim 200 miljoen uitgegeven om van Manchester United een kampioensploeg te maken. Is dat genoeg en wat zijn de capaciteiten van Erik ten Hag om zijn ploeg de top drie in te krijgen. De wedstrijd tegen Leicester City is een hele belangrijke. Niet alleen omdat Manchester United ongetwijfeld wat plaatsen kan stijgen, maar ook om de vorm te zien. Gaat het Ten Hag & Co lukken om de derde overwinning op rij te pakken? Bij deze wedstrijd kun je overigens een mooie Bet365 bonus pakken. Laten we de odds en bonus er snel bij pakken.

Odds Leicester City - Manchester United 01-09-2022
© Bet365- 31-08-2022– Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden op Leicester City – Manchester United met de beste odds

Leicester City is een taaie tegenstander voor Manchester United de laatste jaren, maar dat zie je niet direct terug aan de odds. Zo krijg je voor winst van Leicester City in eigen huis 3.30. Winst van Manchester United levert je 2.10 op. Daarbij staat een gelijkspel op 3.75. Wat een mooie binnenkomer is, is het wedkrediet van € 100 waar nieuwe spelers aanspraak op kunnen maken. Daar lees je meer over in onze Bet365 review, maar je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Southampton - Chelsea voorbeschouwing + odds 30-08-2022
volgend artikel
Anderlecht - AA Gent wedden met de beste odds